no neviem, celkom nahovno sa mi to cita a lusti, co pises...
Quade33 napísal:kabel rem sa odpojil ale stalo mi to niekde zrazo na kapacitor stavu

tie 2x 16A istice mas naco? jeden je na zosik dozadu a druhy?

samozrejme, mozes mat napajaci hruby ako chces, ked mas na zemnenie tenucky, tak ti aj cez 50-ku hruby napajaci poje tolko malo stavy ako cez ten tenucky zemniaci

ten kabel REM tam ma svoje opodstatnenie, ked mas dobre zapojene radio, teda ze sa vypne po vytiahnuti klucika zo zapalovania, tak tym REM kablom budes ovladat aj kapacitor aj zosik. Teda, pichnes klucik do zapalovania, zatocis na ACC a pusti sa radio. Radio cca sekundu po zapnuti posle signal cez REM kabel a zopne kapacitor a zosik. Vypnes klucik, vytiahnes ho, vypne sa radio a odber celej sustavy (radio, kap, zos) bude uplne mizerny. +/- NULA.

Radio mas ake? Pokial nemas Alpine a chces henten zosik tak jedine ucvaknut koncovky a naletovat klasicke ISO (najlacnejsie) a zapojit medzi kabel z radia a kable z auta.
(inak podla mna je to kktina, este som nemal auto kde by som za radio bez problemov (miesto, teplo/prehrievanie) zmestil take nieco. A ver ze v Toy to nie je ako u koncernov

)
Vedel by si mi nakreslit taku laicku schemu (ja nie som elektrikar), ako to mas cele pozapajane?