Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Nasere Gabo, ale ved uz na kapote ma v znaku ze je.....
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Ze mi stale na Emisnej hovoria ze naprd, vela paliva, uz aj origos 4EFE vstreky som dal, len kata tam nejdem pchat, je urcite funkcny a skoda ho vyhoriet. Uvidim ako dopadnem teraz.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
pridete na stanicu 7 minut pred odchodom vlaku, lebo autobus ma vtedy prichod, pri pokladni 40-50 ludi nestihate kupit listok, sadnete do vlaku poviete sprievodcovi ako sa veci maju on sa usmeje zaebe vam 150% prirazku k cene listka (s odovodnenim ze ho to nezaujima) Pridete na zeleznicnu stanicu v PO informujete sa ci je ta prirazka dovolena-"povinna" vraj ano, ak ano a ja mam platit za neviem ci moju chybu ze som nevstal o hodinu skor a nestal pri pokladni hodinu pred odchodom vlaku a pan sprievodca, ktory ma na starosti kontrolu listkov skontroluje iba posledny vozen s 3-4 ktore su mu pridelene a cely cas postava v ulicke, tak ak premna platia tie vyebane prirazky a ten kok..t mi ich ulozi ako opodstatnene nech si robi svoju robotu poriadne a trosku sa prejde po voznoch pi...i

Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
mal si ho chytit a vyj**at ako to robili chalani v petrzalke s revizormistefan-celica napísal:pridete na stanicu 7 minut pred odchodom vlaku, lebo autobus ma vtedy prichod, pri pokladni 40-50 ludi nestihate kupit listok, sadnete do vlaku poviete sprievodcovi ako sa veci maju on sa usmeje zaebe vam 150% prirazku k cene listka (s odovodnenim ze ho to nezaujima) Pridete na zeleznicnu stanicu v PO informujete sa ci je ta prirazka dovolena-"povinna" vraj ano, ak ano a ja mam platit za neviem ci moju chybu ze som nevstal o hodinu skor a nestal pri pokladni hodinu pred odchodom vlaku a pan sprievodca, ktory ma na starosti kontrolu listkov skontroluje iba posledny vozen s 3-4 ktore su mu pridelene a cely cas postava v ulicke, tak ak premna platia tie vyebane prirazky a ten kok..t mi ich ulozi ako opodstatnene nech si robi svoju robotu poriadne a trosku sa prejde po voznoch pi...i
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Typicky slovenske sluzby. Objednam pneu, byvam na istej adrese, pracujem 20km daleko, kedze som vacsinu casu donasky v robote tak dam doviest pneu tam.. mne pride potvrdzujuci email adresa dodania do roboty, typkovi z DPD ale adresa domov.. a cuduj sa svete, ja tam v tej dobe niesom! vynecham omacku naookolo lebo by som pitchoval este cely tyzden, nakoniec to skoncilo tak ze som nabehal s autom 70km uplne ZBYTOCNE a nahanal som typka z dpd JA.. pitchi, to su sluzby, objednam k sebe a este za tym musim behat.. aspon, ze gumy su nove, ziadne leziaky, cena bola fajn a cocotnaci maju stastie, ze sa tak rad vyvazam Lexom.. ale kristoval som celu cestu co som nahanal toho typka z DPD, kua 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
kaaamo to mi dnes spravila jedna CZ firma. dal som si dodaciu adresu do roboty a rano o 10tej mi UPS kurier vola, ze je u mna doma. No keby som nebol dnes do prace zaspal mal by som hovno a nie balicek. klasicky pripad, ked clovek ako vtak vyplna 400 koloniek v objednavke a daky jouda to ajtak domrda a posle inam 

- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Chalani, robite zakladnu chybu, ze uvadzate domacu adresu. Pokial faktura nema ist do uctovnictva, tak vzdy zadavam len adresu kam mi to maju dorucit a nikdy som nemal problem.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
-
Jalan-Aajav
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 14. Decembra 2011, 16:05
a este zabudate druhu zakladnu vec ... vynadat celej firme co to zkonila, od riaditela az po upratovacku...
najdolezie je samozrejme vynadat najvyssiemu, pretoze podla fekalne gravitacneho zakona si ten najvyssi zodpovedneho najde a poriadne mu vycisti zaludok
ked nemaju feedback, ze robia koniny, budu ich robit aj nadalej...
ked feedback dostanu, je tam aspon sanca (nie velka, ale je), ze sa zlepsia...
najdolezie je samozrejme vynadat najvyssiemu, pretoze podla fekalne gravitacneho zakona si ten najvyssi zodpovedneho najde a poriadne mu vycisti zaludok
ked nemaju feedback, ze robia koniny, budu ich robit aj nadalej...
ked feedback dostanu, je tam aspon sanca (nie velka, ale je), ze sa zlepsia...
Toyota Aygo 3D 1.0/50kW/68k 2011
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010
Toyota Verso 2.0/92kW/123k 2014
Suzuki GS500U 38kW/51k 2006
Suzuki GSF650SA 65kW/85k 2010
smutok: ano, tiez som zvazoval, ale si vravim, ze hadam taki blbi nie su a vedia adresy rozlisit ked take moznosti ponukaju. ale NIE, nevedia. A nabuduce budem vediet ja ako sa mam zachovat.
Jalan-Aajav: ver, ze keby som mal cas to riesit tak im teda co-to poviem a vobec sa za tym kurierom nenahanam, pekne by som si to nechal poslat na adresu kde to malo ist.. ale potreboval som to vyriesit este v ten den, navyse teraz sviatky.. ten vodic za to nemoze, to mi je jasne, ale vsak minimalne ak najdem nejake hodnotenia na stranku tak na to pekne upozornim.. o tom potom, zase ozvat sa treba.. len buta tot si rad nechava s*at na hlavu
Jalan-Aajav: ver, ze keby som mal cas to riesit tak im teda co-to poviem a vobec sa za tym kurierom nenahanam, pekne by som si to nechal poslat na adresu kde to malo ist.. ale potreboval som to vyriesit este v ten den, navyse teraz sviatky.. ten vodic za to nemoze, to mi je jasne, ale vsak minimalne ak najdem nejake hodnotenia na stranku tak na to pekne upozornim.. o tom potom, zase ozvat sa treba.. len buta tot si rad nechava s*at na hlavu
Spider - skus tieto stranky: heureka.sk a najnakup.sk a mozno tam najdes ten e-shop, odkial si kupoval pneu a mozes napisat hodnotenie
Ja som kupoval z pneusvet cez heureku uz druhy krat a maximalna spokojnost.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
jj, viem, ze tam je, len sa musim k tomu najskor dostat 
edit: už sa tak stalo (btw, bolo to cez www.pneuvea.sk)
edit: už sa tak stalo (btw, bolo to cez www.pneuvea.sk)
Zabuchnut si kluce v nastartovanom aute so zapnutymi svetlami, pustenou hudbou na krizovatke by malo byt nemozne... TOYOTA
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
to sa ti ako podarilo?? Ved celica sa neda zabuchnut zamknuta... Aspon teda moja, ked otvorene dvere zamknem a zabuchnem, odomknu sa...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
zvnutra som mal elektronicky zamknute, isiel na krizovatke rychlo do kufra, dvere zabuchol vietor, kufor som zabuchol ja a do auta sa nedalo dostat... manualne by pri potiahnuti packy mali ostat vodicove dvere otvorene ale asi to nejak nepreskocilo... no celkom sranda .
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
mne sa to stalo na 5gen... este ze som mal tak rozhegane okna, ze som okno zvrchu odpacil a tenkym prutikom som zatlacil cudlik na elektronicke otvorenie...a bolo...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných