tusim tu uz bola a elvis ju okomentoval asi tak ze si pripravte dalsich peniaze aby bola v schopnom stave, cena zaujimava ale bohvie ako to snou vyzera inak by som ju asi bral
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic
tak elvis ju komentoval ako kazdy podobny hltac penazi,... nekomentoval ju tak, ze by ju videl... Nevravim ze nema pravdu, kazde auto takehoto druhu zozerie prachy, to je jasne.. ale to neznamena, ze tato musi byt nejak zla, aleboco... no nevidel som ju, to je fakt.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Príspevokod používateľa Elvis » Štvrtok, 12. Apríla 2012, 22:14
cafte, komentoval som kazdu starsiu celicu gt4, resp kazde starsie 2.0 4x4 exrally auto ako studnu na peniaze. A tato co ma za sebou uz 1/4 miliona km NEBUDE ina... treba si zlozit okuliare (tie ruzove), toto je fakt iba vikendovka a hobby car
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
aj na cr fore pise zemi, ze nieje problem len sa o to treba starat... zanedbana udrzba moze mat fatalne nasledky... ale kde je problem? az vlastnim take auto, tak menimolej pri kazdych 6-8tis
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Príspevokod používateľa Thomas » Piatok, 13. Apríla 2012, 12:03
tak nejde len o olej..aj keď je to Toyota a nie nejaké Subaru, alebo Calibra aby sa to sypalo...ale tak ako píše Elvis, je to 20ročná 4-kolka s turbom...
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wdwith swap JDM 3S-GTE Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov