moschino-Lexus IS200

Sekcia pre členov fóra
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Používateľov profilový obrázok
spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Re: moschino-Lexus IS200

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 26. Apríla 2012, 20:05

Vzadu to moc otestovane nemam, ale zatial sa mi nikto nestazoval :) Velmi tazko sa hladaju na tomto aute nejake negativa..

moschino
lexusák
Dátum registrácie: Nedeľa, 7. Júna 2009, 23:00

Príspevok od používateľa moschino » Štvrtok, 10. Mája 2012, 22:26

Takze panove: ako funguje Double lock teda dvojity zamok dveri? Mam hypotezu ze ked raz zamknem tak je raz zamknute ked dva krat stlacim lock tak sa prave druhy krat zamkne...Mam to ,,podlozene,, zvukom pri odomykani: ked som raz zamkol tak raz tukol zamok pri odomknuti ked som dva krat zamkol tak dva krat tukol zamok pri odomykani.... Pisem sprostosti, alebo viete niekto nieco o tom? Ma to vobec nejaku vyhodu?
EX: TOYOTA Corolla E11

ist das auto und LEXUS!

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 10. Mája 2012, 22:38

ja mam americku verziu a neviem ci aj vy to tak mate:

auto je zamknute... dam raz unlock, odomnkem len vodica, dam unlock 2x a odomknu sa vsetky dvere... Lock davam preistotu dvakrat stale...

az sa dvere neotvoria do neviem kolko sekund, auto sa automaticky lock-ne
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Štvrtok, 10. Mája 2012, 22:59

Odomknem raz tak odomknem vsetko a este som sa nestretol zeby nejake auto odomklo len vodica..... Iny kraj iny mrav.... :mrgreen:
Ja ked zamykam tak niekedy az prehnane beham okolo auta skusim vetky klucky ci su zatvorene okna kufor kapota uz mi niekedy j....:-) trosku prehanam, ale vsak BA.....

A aj mne sa zamkne ked neotvorim do minuty.... Ale vzdy otvorim radsej dvere, aby nahodov som si nezabuchol kluce v kufri a to iste ked zamykam najprv zabuchnem kufor a potom zanmknem: toto fakt nedomysleli v japonsku...:-)

ist das auto und LEXUS!

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Piatok, 11. Mája 2012, 02:15

no jak pisem, je to USA verzia :-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

ely
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 8. Augusta 2011, 13:00

Príspevok od používateľa ely » Piatok, 11. Mája 2012, 08:59

svokor kupil novu hondu a ma to rovnako ako Gabo. Ked stlaci len raz tak sa otvoria iba vodicove dvere, atd.
Potom tam ma nejake skratky, kt. musi postlacat na kluci - aby sa otvorili iba okna, aby sa sklopili spataky, atd.
Toyota Corolla E12 1,6 2004 Obrázok

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Piatok, 11. Mája 2012, 13:11

moschino ty platis 180eur za PZP-cku?! hod mi udaje do SS a skusim sa ti popytat lebo kamoska robi v Allianze a vedela mi spravit lepsiu cenu jak co mam v komunalnej
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Piatok, 11. Mája 2012, 13:22

aj insane tu ponuka za nejakych 120+ eciek na 2,0 ;-)
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

K7LEXUS
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 19. Augusta 2011, 14:26

Príspevok od používateľa K7LEXUS » Piatok, 11. Mája 2012, 16:08

moschino napísal:Odomknem raz tak odomknem vsetko a este som sa nestretol zeby nejake auto odomklo len vodica..... Iny kraj iny mrav.... :mrgreen:
Ja ked zamykam tak niekedy az prehnane beham okolo auta skusim vetky klucky ci su zatvorene okna kufor kapota uz mi niekedy j....:-) trosku prehanam, ale vsak BA.....

A aj mne sa zamkne ked neotvorim do minuty.... Ale vzdy otvorim radsej dvere, aby nahodov som si nezabuchol kluce v kufri a to iste ked zamykam najprv zabuchnem kufor a potom zanmknem: toto fakt nedomysleli v japonsku...:-)
ja to mám na mojom tiež tak ako gabo. USA verzie to mali všetky tak...ja mám dokonca automatické zamkýnanie pri pohnutí auta (v USA je bežné, že niekoho vytiahnu z auta a odídu :D)
2006 Lexus IS250

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Piatok, 11. Mája 2012, 21:21

NO to hej aj ja by som bral keby ze ma to zamkne v aute je to dobra vec kedze amerika prichadza aj k naaaam :(

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Sobota, 12. Mája 2012, 13:44

ja mam tak, ze ked dam lock tak auto zamkne a ked unlock tak auto odomkne - prekvapivo :D ale ci odomnke len vodicove.. ale pokial viem tak nie, unlock mi odomkne vsetky dvere. Nejaky 2x lock som neskusal, ja to beriem tak ze bud je zamknute alebo odomknute, neviem naco niekdo potrebuje 40 stupnov zamykania :D lock/unlock a nazdar Máňo.. :)

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Štvrtok, 19. Júla 2012, 14:53

Tak priatelia po dlhsiej odmlke sa znova hlasim :D
Medzi casom som stihol vymenit olej v diferencialia tiez aj v motore (Eneos 5w30). A dnes som sa konecne odhodlal znovu vytiahnut moje hracky a trosku prebehnut tatosa...
Obrázok
Sice fotky nic moc ale jednoducho ten odlesk a to co ta kozmetika dokaze ma znovu raz posadilo na zadok.... :shock:
Postup je v podstate totozny s tym ktorym postupoval aj spider cize: umytie, clay+lubrikant, znova umytie, AG Super resin polish a vosk od korytnacky.
Tento vosk som zvolil jednoducho preto ze chcem zaexperimentovat zistit co dokaze ked sa poriadne pripravy povrch....
Obrázok Obrázok

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Štvrtok, 19. Júla 2012, 18:10

Závidím stav laku, Lexík vyzerá fakt pekne ;-) Som zvedavý čo spraví tá korytnačka, mne môj XXX stále drží ako by som auto navoskoval včera. Najbližšie budem asi až pred zimou a skúsim dať 2 vrstvy ak bude čas.. SRPčko si išiel ručne či máš na to prístroj? Mne išli ruky odpadnúť po tom ručnom leštení :D (asi som to bral moc poctivo)

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Štvrtok, 19. Júla 2012, 22:34

Hmmm...dakujem Spider, stav laku nemas co zavidiet, jednoducho svetla farba. Ako som niekde niekedy cital tak cierny lak bez metalizi je najtazsie usrzatelny a lestitelny.... SPR som daval rucne no musim sa priznat ze som to flakal, a este k tomu to schlo velmi rychlo kedze som ho nanasal na slnku nooo ale islo to nejak :D mne isli ruky odpadnut pri rozlestovani vosku...som az nadaval
a kedze dnes prsalo tak korytnacka spravila toto az som bol prekvapeny 8)

Obrázok

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Piatok, 20. Júla 2012, 15:47

not bad.. Musim otvorene priznat, ze moj XXX robi nieco podobne :D Ale to rozlestovanie bola naopak brutalna pohodicka, to som si celkom uzival a najma ten pocit ked uz clovek vedel, ze je vo finale.. :) Inak co stala ta korytnacka a kolko z nej ubudlo? Mozno takto by sa to dalo porovnat s tymi lepsimi voskami, ze ci sa oplati investovat abo ee.. Mna stal vosk tusim okolo 15€ a ubudla tak jedna kavova lyzicka? Proste dost malo, to vyzera tak na 100 voskovaciek urcite..

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní