1) je zahadzana inymi vecami, navyse som len v podnajme a miesta vedla auta vela nie je, navyse je bez elektriky, tym padom aj svetla atd.. ale ano, dalo by sa, no skor ako nudzovka
2) mam kladivko a nejaky ten skrutkovac, stacia tieto zakladne nastroje?

3) ano, na nieco by som si pomocou neho trufol, ale nieco ani omylom (napr. ako Ty spominas brzdy do toho by som nesiel, v zivote som to nerobil a na nich zavisi nie len moj zivot ale aj ludi naokolo - cize od takychto veci by som dal bez skuseneho cloveka vedla mna ruky bokom)
4) ano, ale casto je to nadlho, x balikov po x dni, radsej objednam vsetko naraz a naraz spravim ako sa serikat s vecami na 300x
5) ano, ked je pekne radsej idem do prirody ako rozoberat auto (nemam k tomuto vztah lebo na to nemam minimalne 2), 3) co mi pride dost dolezite)
Ako nechcem to tu nejako detailne rozoberat, ja by som si takisto spravil rad nejake veci, ale vymena tlmicov, potrubia, brzd, pretesnenie motora, vymena spojky a pod ma nikdy nelakala. Navyse na kopec veci by som si bez skuseneho cloveka vedla seba netrufol, vid brzdy a pod, nakoniec by som mohol sposobit viac skody ako osohu.