TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 9. 6. 2012 Pezinská Baba

Informácie o zrazoch a akciách, ...

Moderátor: Elvis

tofak
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22

Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 9. 6. 2012 Pezinská Baba

Príspevok od používateľa tofak » Utorok, 22. Mája 2012, 11:46

Ahojte ako kazdy rok, urcite bude aj teraz problem s vysokou travou ( a koberec uz isto neni), vezmem sice kosu, ale ona chudak je uz taka ze ani hlavku nezotne a ak sa mi tam rozpadne dielnicka tam neni. Niekto kto byva blizsie by mohol doniest krovinorez??? Či?
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE

Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 22. Mája 2012, 11:52

tofi, dones kosak a kladivo, spravime si retro vecer :mrgreen:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

tofak
Toyota guru

Príspevok od používateľa tofak » Utorok, 22. Mája 2012, 12:22

Na to stacia aj nase auta :D Inak postel v Carine uz pripravena, super kopec miesta 2x1m ale bereme aj stan a plastelinu :D
Nejdeme nic modelovat, ale ak bude prsat tak na stresak pre istotu. A nevieme ci sa bude dat stanovat v tej garazi??
Gril nejdeme trepat, radsej poopekame a v piatok pojdeme okolo 15:00 z Mt ak by bolo treba tak hadam aj skor.
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 22. Mája 2012, 13:13

moze byt... mne je to v podstate jedno, pred dvoma rokmi som spal aj v afte a slo to...
Anduch, co nejake anketove listky, mapka arealu, alebo nejake ine tlacoviny zrazove?
Ze by som zohrial v praci tiskarnu trosku :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 22. Mája 2012, 15:24

ondrik napísal:moze byt... mne je to v podstate jedno, pred dvoma rokmi som spal aj v afte a slo to...
Anduch, co nejake anketove listky, mapka arealu, alebo nejake ine tlacoviny zrazove?
Ze by som zohrial v praci tiskarnu trosku :-)
super napad, poslem ti nieco do mailu v priebehu tyzdna, este mame trochu casu. Zatial by ma zaujimalo, aby ste kazdy este napisali nejaky zoznam veci, ze na co sa nesmie zabudnut a co treba priniest. Tofak velmi trefne spomenul tu kosu a podobne. Krovinorez benzinovy nemam, len elektricky ale ta kosa je retro a grande stylo. Takze kazdy, ak vas nieco napadne, nieco prineste. Kludne aj plastove stolicky, lavicky a ine sedacie ustrojenstvo, ktore ste ochotni zapozicat do eráru a poskytnut ludom na sedenie. Tribuna je malicka a je len jedna.

Opat zdoraznujem: piste SEM pripomienky a heslovite zoznamy veci, kto ste ochotny co priniest a naopak, co treba zabezpecit. Alebo co chcete v bufete (napr. telacie licka na smotane, jahnacie lytko na rozmarine, maminkina babovka, croissant au chocolat, drzkovy perkelt a podobne)

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 22. Mája 2012, 15:41

AndyGTP napísal:

- areal mam na 100% potvrdeny = OK
- bufet je vybaveny = OK
- nove skakacie/smykacie atrakcie pre deti = OK
- profesionalna casomiera = OK
- kadibudy Toi Toi = OK
- rozdelenie brigadnikov = dokoncit
- bufet - specialne poziadavky?

Chyba mi zatial:
- aparatura, (ozvucenie, mixpult, NETbook / iPrd, mikrofóň)
- letak = OK, vdaka Legonovi
- zrazove nalepky = robi sa na tom
- ceny do sutazi
- sutaze samotne
- vyfukovy dB drag?
- program
- obsah anketovych listkov
- sprievodny program (drift taxi a Stunt rider = ?)

Tento rok by som bol rad, aby sa ohladne programu (sprievodneho, pripadne samotnych atrakcii a sutazi) zaangazovali aj novsi clenovia alebo sirsie spektrum ludi. Ak mate niekto nejake kreativne napady do diskusie, sem s nimi. Dolezite je, aby tie inovacie a napady nelezali na pleciach 1-3 ludi, ale nech sa zaangazuje sirsia masa ludi, aby ten zraz bol pre nas vsetkych. Viem, ze sme tu vselijake skupinky ludi, ktori sa uz lepsie pozname a budem vzdy posobit ako mensie kluby v klube, ale nech to nikoho neodradi a nech sa radsej prida a nech sa ta komunita viac zoznami. Tento rok nebudu ziadne igelitky pri vstupe ani nic. Pri vstupe sa bude len kasirovat (ne)dobrovolny prispevok a zriadime jeden infopult, na ktorom si INICIATIVNE kazdy navstevnik bude chodit brat (kradnut, kupovat, vyzdvihovat, odovzdavat atd) letaky, anketove listky, nalepky a ine veci. Chcem to spravit tak, ze jedlo, ozvucenie a infostanok bude pokope na jednom mieste. Z priestorovych a bezpecnostnych dovodov bude detsky kutik mozno trochu izolovany, ale pri tom to myslim az tak nevadi.

ti, ktori dobre poznate areal a mate nejake pripomienky k tomu, co som napisal, kludne napiste. diskusia je volna zatial.

Mile deti, viem, ze niektori sa hanbite prispievat do tejto casti fora, ale zatial sem prispievaju len ti isti magori dvaja, co aj posledne tri roky a este karavanista jirka. Rad by som opatovne vyzval kazdeho, aby sem prispel nejakym napadom (sutaze, ankety, body programu). Ten zraz ma byt spolocny.

Zaroven mensia anketova otazka: sprievodny program typu mazoretky, brusne tanecnice a kutik pre damy (licenie atd) ma vobec zmysel? Oceni to niekto? Dostali sme ponuky aj na taketo sprievodne programy, ale sondujem, ci to vobec ma zmysel.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 22. Mája 2012, 16:22

v bufete mi staci ked bude nejake nealko (nealko pivo, mineralka, kofola) a klasika bufetove zradlo. Co bude to si dam. Cigaňa, parky, cieple psy, je to jedno.
Tribuna ak si dobre pamatam je zrusena, takze so sedenim bude asi vseobecny problem.
zabezpecim nejake pastelky, kriedy, papiere do detskeho kutika na carbanie, afto na dialkove
nejaku cenu do tomboly urcite donesiem
anketove listky (ak mi ich Handy posle :mrgreen: ) a urnu
Mapu arealu mozme vytvorit aj v piatok vecer na mieste a poslat niekomu co to do rana vytlaci

Napadlo ma ze ak by niekto na trase PP-ZA-PK mal moznost zapoziciat nejake stolicky/lavicky, zneuzijeme Goldaka so skrinou a dovezieme-odvezieme. (Goldak, vsak suhlasis? ;-) )
Neviem ako to vyzera so sedenim okolo bufetu, ci sa budeme krmit na stojaka za pochodu, alebo budu nejake lavicky/slnecniky.

To licenie je OK, aj ked priznam sa nepostrehol som za posledne zrazy ci to malo nejaky ohlas/ucast, pamatam si akurat Stanku ze to vyuzila a inak fakt neviem.
Este ma napadlo, keby sa nasiel niekto ochotny, znaly a zrucny, ze by si mohol spravit technicky kutik, kde by sa dali namatkovo riesit rozne technicke problemy. Pripadne kedysi na CZ zraze boli typci s diagnostikou, o to bol dost velky zaujem. Ak by niekto mal moznost pozicat,m pripadne zabezpecit niekoho na cca 2-3 hodky s pristrojom, myslim ze niektori clenovia s autami po roku 2000 by sa potesili. Napada ma jeden clovek...
Ja mozem zabezpecit diagnosticky drotik na konektory do roku 96 :mrgreen:

K ozvuceniu - mozem poskytnut NB, tak ci tak ho budem mat so sebou... Praca nepusti ;-)
sutaze - klasika jazda zrucnosti (kategorie samozrejme, urcite kategoria zeny)
-anketova sutaz - naj auto zrazu (nemusi byt najkrajsie, iba "NAJ", kedze krasa nie je vsetko, my skaredi o tom vieme svoje :mrgreen: )
- hod zotrvakom (toto uz tak nejak na 99% pocitam ze zvladne tofak, samozrejme v spolupraci s niekym)
- pripadne mozme zaradit nejake drobne anketove sutaze ako najvzdialenejsi ucastnik, najvacsie cislo na tachometri, najstarsie auto, naj Hi-Fi instalacia (ak sa nejaki najdu),
Na ten dB meter sa skusim opytat jedneho hifistu, ci by nepozical, pripadne ci by nedosiel pozriet/pomerat...
drift taxi by bolo super, stunt rider urcite tiez, no toto neviem ovplyvnit
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Utorok, 22. Mája 2012, 17:29

len zbezne som to precital. Nezabudajme na nejake informacne tabule pri hlavnej ceste, aby ludia, ktori idu prvykrat vedeli, kde odbocit. Ten kutik s babami a licenim je na zvazenie. Ak to ma nejaky vyznam, tak ich zabezpecim. Ak nie, tak si pojdu licit nieco ine :)
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 22. Mája 2012, 20:00

Mojej mangelke je to jedno, ale zase ona nie je z tych co by sa licili 3h pred tym ako idu vysypat smeti 3m od domu :) Takze neviem ci je to zrovna reprezentativna vzorka.. :D

smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smutok » Utorok, 22. Mája 2012, 20:12

obd II citacku a mobil mozem doniest, takze neake chybive kody pripadne teplotu motora a ine podobne hovadinky viem poukazovat.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

stenky
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08

Príspevok od používateľa stenky » Utorok, 22. Mája 2012, 23:26

ja viem doniest diagnosticku pomocku pre starsie toyoty z pred OBD ery :D (rozumej kancelarsku spinku :) )

co sa sprievodneho programu tyka, ja by som uvital daco ale asi skor auto-moto, pripadne tie sporo odete mazoretky :)
stale rozmyslam cim by som mohol prispiet, ci uz dusevne alebo hmotne, no zo vsetkych tych chujovin co vlastnim stoji za zmienku fakt akurat ten lacny sroboskop :D keby som aspon kompresiometer vlastnil...
vedel by som pripadne doniest 3 rozkladacie kozy (mozno aj viac ak este v robote ostali) na dake stoly/pulty. mam aj dosku ale je to volaka 2500x1000x20 MDFka ktoru sme ledva do Sharana nacpali.
Obrázok

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Streda, 23. Mája 2012, 08:43

to je v pohode, to neries, to su velke veci. JA skusim skocit do paddocku spravit inventuru tento tyzden, ze co tam je a co nie

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Streda, 23. Mája 2012, 08:59

No utekaj...
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Streda, 23. Mája 2012, 10:32

Ked uz mam vsetky tie loga vo vectoroch, mozem spravit tabulu na cestu, nejake loga T a L tam dam, dam tam logo TTS a dam tam aj nejaky napisa ze ToyotaTeam zraz mozem aj sipky nejake tam dat ...

Nastavim to na cca A2 - ciernobielo a potom sa to bude musiet zlepit (sme len chudobna skola co ma tlaciarne na A4 ...) a nalepit na karton, co by som teoreticky mozno zvladol, ale ja nepridem v piatok az v sobotu a ani cas neviem - zalezi to od rodiny ...
Ale Patres by mal ist v piatok tak by som mu to mohol nabalit ...

tofak
Toyota guru

Príspevok od používateľa tofak » Streda, 23. Mája 2012, 11:10

Vedel by som este dotrepat vzduchovku a doma robeny lapac s tercami, ale dalej by sa musel niekto prihlasit kto by na to dohliadol, hod zotrvakom mi staci. Vypytam dake ceny este do sutazi. A Andy, ta elektricka kosacka by mohla byt, v aute mi menej miesta zaberu predlzovacky ako nabrusena kosa :mrgreen:
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE

Zamknuté

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných