Srandista napísal:Ak kupis tu TSku, tak od teba zoberiem kolesa
Trojdveraky sli vzdy za ovela lepsie ceny ako 5 dveraky, kazdopadne, ja uz som 3 dveraku povedal kategoricke nie...
Predbezne inak pocitaj s opravou vacky, bo tam nie je spominana, ze by bola ok. OMG, a ked vidim tie repraky v plate, a hlavicu riadiacej paky, tak mrte vidim toho starostliveho majitela...
Presne to iste o starostlivom majitelovi som si povedal aj ja... s investiciou 1000E do vacky ratam tak,ci tak... corolla mi pride strasne bez emocii (dizajn), srdce ma taha za celicou vvtli... len celica v dobrom stave bude kostovat okolo 7 pricom corolla okolo 4 ... a 7tis za auto zatial nechcem dat nech je akekolvek, su dolezitejsie veci. Corolla z ponuky aut v tej cene by bola volba z rozumu, do mesta je viac ako dvojliter skoda, auto ma vykon, vybavu, dobru cenu, len tie emocie dufam ze doplni aspon ten obmedzovac na 8200...v kazdom pripade som sa zaprisahal ze kupim uz len auto v top stave, takze pockam, pohladam a uvidime.
Nad konkretnym kusom som rozmyslal len preto ze v AAA by sla aktualna celica ako protihodnota a tym by odpadol problem s predajom a hned by bol aj iny budget.
Dalej som ostal rozcarovany z noveho civica-ufo...sice som siel iba v dieslaku (ktory siel paradne) ale v tom aute som sa citil ako doma, vsetko dokonale, pekne, kvalitne spravene, ak ma clovek zmysel pre detail a komfort maloco (nic) sa mu v tejto triede vyrovna.
V kazdom pripade moj predosly prispevok berte ako tip ked sa mozte bez hanby povozit na TSke (a potom mi dat vediet v akom je stave), lebo v AAA s tym nemaju problem:)