spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: spider207 - Lexus IS200
spider nechcel by si sa tym zivit? uplne si ta viem predstavit ako luxusne sa staras o auticka, kludne by som ty dal kluce od auta garaze a ty by si prisiel raz za dva tyzdne vyumyval povysaval no proste krasa 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Re: spider207 - Lexus IS200
Ďakujem neprosím
Všetkého veľa škodí, ja sa rád postarám o svoje autíčko ale profi by som to robiť nechcel. Rovnako ako by sa mi nechcelo takto čistiť a umývať auto každý (týž)deň. Po jarnej kompletke (ktorá ma mimochodom čaká aj teraz na jeseň) som si uvedomil, že je to fakt makačka a stačí mi to 2x do roka. Ono vedel by som aj lepšie využiť 2-3 dni čo s tým zabijem, no na druhú stranu ten výsledok a pocit, že som naozaj doprial autu adekvátnu očistcu a ochranu, stojí za to.. amen 
Re: spider207 - Lexus IS200 Sport
Tak cez víkend bolo spomínané povozeníčko v GT86, vôbec by som sa nenahneval keby to pred mojim domom vyzeralo takto..

Takisto som prekročil hodnotu 191000 km, bohužiaľ to bolo za výdatného dažďa takže už sa až tak moc neleskneme.. Nicméně ešte predtým som mal narýchlo stretko s kamošom a jeho new autom (nie Lex) a došlo k neplánovanému foteniu, takže som si spravil nejaké rýchle cvak. A keďže to bolo na bezpečnom priestore tak som zistil či má auto svor - má
Otočil som sa pekne "na pětníku", skoro som nestíhal krútiť volantom aby som to zrovnal
Zároveň som ale zistil, že na nejaké asfaltové drifty ma neužije, jednak mi to príde ako zbytočná nakladačka autu a jednak ani smrad zo spálených gúm mi až veľmi nevonia.. Lex je proste auto na pohodu, aj keď športového ducha v sebe nezaprie. No mňa na závody príliš neužije.
Nejaké fotky z víkendu:

Takisto som prekročil hodnotu 191000 km, bohužiaľ to bolo za výdatného dažďa takže už sa až tak moc neleskneme.. Nicméně ešte predtým som mal narýchlo stretko s kamošom a jeho new autom (nie Lex) a došlo k neplánovanému foteniu, takže som si spravil nejaké rýchle cvak. A keďže to bolo na bezpečnom priestore tak som zistil či má auto svor - má
Nejaké fotky z víkendu:

- sonnicek
- Toyota guru
by si sa divil aky je lex sportovec, neviem kde som to videl ale prerabali ich na cist osportove naradie vykuchali a odlahcili a aj 150koni vie stym autom zamiest ak sa tam znizi vaha, pametam si ten koment ked to auto oholili na kozu ze uplne iny feel stoho motora 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
je to sportovec, mam 13 poharov tento rok 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Ono to mozno zle vyznelo, ale asi som proste stale zmlsany z GT86ky
Samo ISko je sportovy sedan a dobre nacinie, staci mi kratka jazda v nasich firemnych Citroenoch a po presadnuti do Lexa mi pride, ze lepsieho a sportovejsieho auta na svete niet
Nemenil by som, to sklbenie relativnej praktickosti, pohodlia a zabavy je genialne. Vynikajuci kompromis v jednom aute.
- sonnicek
- Toyota guru
v tomto ti trosku oponujem, pretoze neviem aku sprostu sikmooku hlavu napadlo ze sa nedaju sklapat zadne sedacky, pre mna velmi dolezita vec kedze aktivne sportujem tak by ma to nasralo :/spider207 napísal:Ono to mozno zle vyznelo, ale asi som proste stale zmlsany z GT86kySamo ISko je sportovy sedan a dobre nacinie, staci mi kratka jazda v nasich firemnych Citroenoch a po presadnuti do Lexa mi pride, ze lepsieho a sportovejsieho auta na svete niet
Nemenil by som, to sklbenie relativnej praktickosti, pohodlia a zabavy je genialne. Vynikajuci kompromis v jednom aute.
- Gabriel Nagy
- Vševed
na to si kup karavan .-D
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co mate stale s tymi sklapatelnymi sedackami vo variante sedan, ved to nie je stahovak a podla mna to je vec ktora v pripade sedanu naozaj neprekaza. Neviam ake sportove nacinie nenarves do sedanu okrem bicykla a lyzi, vsetko ostatne sa ti tam musi zmestit bez sklapania sedacek. A pokial to naozaj treba, tak existuje varianta sportcross. Inak v hode jazz neviem ktorej generacie sa nedali tiez sklopit zadne sedacky, len zdvihnut sedak a ludia to aj tak kupovali a bolo to reklamovane ako auto v ktorom kadeco odvezies. Tak staci uz o sklapatelnosti sedaciek v sedane ako by to bol hlavny dovod preco auto kupit alebo nekupit.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- sonnicek
- Toyota guru
no praveze o ten bicykel a lyze mi ide, a take prilezitostne stahovanie ked ta to vyjde lepsie ked si pre predmet pojdes, takto som do auta napchal obrovsku telku, beziaci pas a kadejake somariny kdezto keby som mal sedacky napevno tak si mozem piskat a bud pozicat ine auto alebo zaplatit za predrazenu dopravu.
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
V tomto musim suhlasit so sonnickom... Pre nesklapatelne sedacky u mna nie je ziadne ospravedlnenie... Je ohromna kopa sedanov, ktorym sedacky sklapat idu, a len takta to drobnost ohromnym sposobom zvysi prakticku stranku vozidla... Je jasne, ze aj tak to auta nedate skrinu (ak nie je nova, prave kupovana v Ikei
), ale je kopec nizkych, ale dlhych veci, ktore si viem predstavit aj do sedana nacpat, ak sa mu daju zlozit sedacky... Nehovorim, ze by to mal byt stahovak, na to su ine vozidla, ale mohlo by to byt praktickejsie auto...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- Gabriel Nagy
- Vševed
no, aspon nebude mat kazdy IS-ko
mne tiez vyhovuje tak ako je. Ak budem chciet nieco vacsie alebo ine, kupim si ine.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Ok, vsetko co spominas do sedanu nenarves ani zo sklapatelnymi sedackami dokonca aj rozlozenu skrinku z ikei zabalenu v krabici moze byt problem narvat pokial je dlha, uz som to raz absolvoval lebo som si myslel, ze sklapatelne sedacky to vyresia, ved na dlzku sa to mesti, ale bohuzial nedalo sa.
Ja suhlasim, ze praktickost trpi ale nesklapatelne zadne sedacky su posledny dovod preco by som si sedan nekupil, lebo ten je na vozenie batoziny a nie stahovanie.
Ale hold kazdy ma ine priority a preto sa nedivim, ze najlepsie auto je oktavia combi, lebo co ked nahodou budem stahovat chladnicku raz alebo dva krat za celu dobu co to auto mam.
Ze som sa ja blbec do tejto temy vobec zapojil.
Ja suhlasim, ze praktickost trpi ale nesklapatelne zadne sedacky su posledny dovod preco by som si sedan nekupil, lebo ten je na vozenie batoziny a nie stahovanie.
Ale hold kazdy ma ine priority a preto sa nedivim, ze najlepsie auto je oktavia combi, lebo co ked nahodou budem stahovat chladnicku raz alebo dva krat za celu dobu co to auto mam.
Ze som sa ja blbec do tejto temy vobec zapojil.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Smutok, suhlas.
Samozrejme, ze sklapacie sedacky zvysia praktickost auta, ale ak by som IS (alebo hociake ine auto s pevnymi sedackami) naozaj velmi chcel, toto by som za kriterium nepovazoval. Veci beznej dennodennej potreby to odvezie v pohode. Ak sa raz za cas stane, ze treba odviezt nieco vacsie, vzdy sa to da nejako vyriesit. Ale aby som pozeral na to, ze raz do roka mozno poveziem nieco vacsie a tomu prisposoboval vyber auta - to sa mi zda trochu od veci.
Samozrejme, ze sklapacie sedacky zvysia praktickost auta, ale ak by som IS (alebo hociake ine auto s pevnymi sedackami) naozaj velmi chcel, toto by som za kriterium nepovazoval. Veci beznej dennodennej potreby to odvezie v pohode. Ak sa raz za cas stane, ze treba odviezt nieco vacsie, vzdy sa to da nejako vyriesit. Ale aby som pozeral na to, ze raz do roka mozno poveziem nieco vacsie a tomu prisposoboval vyber auta - to sa mi zda trochu od veci.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- sonnicek
- Toyota guru
nie tak som to nemyslel ze stahovanie a atd., samozrejme kazdy ma ine parametre na auto a ja stahovat chladnicku rozhodne nebudem autom niesom sadista
ale bike prevazam v kufri pravidelne a poskladany by sa nezmestil asi ani do kombi kufru takze minimalne jednu sedacku musim zlozit, a je to pre mna vyhodnejsie ako vozid zahradku na streche alebo montovat na gulu nosic a zakazdym dole lebo u nas ti ukradnu co neni prizvarane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný