Celica ST185 All-track

autá na predaj, ...
Používateľov profilový obrázok
cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Príspevok od používateľa cahir » Streda, 15. Marca 2006, 08:14

to sa ani neoplati predavat, ak to mas v dobrom stave.
danova ma jedno velke minus - tie svetla. . :cry:

mison

Príspevok od používateľa mison » Streda, 15. Marca 2006, 08:41

cahir napísal:to sa ani neoplati predavat, ak to mas v dobrom stave.
danova ma jedno velke minus - tie svetla. . :cry:
sa pozrite po com idu 4x4 turbo v zahranici. ked ju preda na suciastky tak dostane viac ako 150tis.za tu cenu si ju sam kupim. wakkee predaval svoju za 115tis a bohvie v akom bola stave. Dano na tom menil dost veci. Mozno kupite GT4 za 150tis ale do roku do nej natlacite dalsich 100tis. ten moj motor musi vydrzat aspon 50tis km bez poruchy. kto chce moju celdu za 100tis tak ma moznost..ale bez motora :D

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom

Príspevok od používateľa cahir » Streda, 15. Marca 2006, 08:50

mison - klud. tu nikto netvrdi, ze 200 tisic je vela za4WD. ale ide o to, ze na slovensku je tak maly dopyt po takychto autach, ze si nemozes moc diktovat cenu.. v opacnom pripade len dufat, ze natrafis na nejakeho fanatika do T18

mison

Príspevok od používateľa mison » Streda, 15. Marca 2006, 09:12

dal som nejake inzeraty. zatial ju ani nechcem predavat, ale aspon zistim kolko ludi ma zaujem.

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Streda, 15. Marca 2006, 10:47

mison, ta wakkeeho celica bola v suprovom stave! Majitel pred nim tam pomenil vsetko co sa dalo! Az na lak to bolo 100% auto a wakkee to predal za tu cenu len preto, ze chcel! Takze je blbost bavit sa o tejto celice v spojitosti so stavom/cenou!

V zahranici kupis turbo/4x4/GT4 - to je pravda, ale: 5th generaciu uz neprihlasis na papiere a 6th generacia je hodne cez 200tis Sk!

A co sa danovej celici tyka - mal by sa vyjadrit on sam a nie my tu!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

mison

Príspevok od používateľa mison » Streda, 15. Marca 2006, 11:52

fajry napísal:mison, ta wakkeeho celica bola v suprovom stave! Majitel pred nim tam pomenil vsetko co sa dalo! Az na lak to bolo 100% auto a wakkee to predal za tu cenu len preto, ze chcel! Takze je blbost bavit sa o tejto celice v spojitosti so stavom/cenou!

V zahranici kupis turbo/4x4/GT4 - to je pravda, ale: 5th generaciu uz neprihlasis na papiere a 6th generacia je hodne cez 200tis Sk!

A co sa danovej celici tyka - mal by sa vyjadrit on sam a nie my tu!
no a co som pisal? poviem ze za svoje auto chcem minimalne 190tis a hned sa ozyvaju hlasky je to nepredajne. prave preto ze GT4 nekupis pod 400tis a starsiu zo zahranicia neprihlasis na SK a hlavne tie lepsie tam stoja tiez cez 200tis. mozno kupite lacno GT4 ale nechcem vidiet potom tie opravy ked nieco mrdne.Pri mojom je aspon istota co je tam menene. ja keby som svoju predaval tak iba za cenu materialu co je v tom a to je cele ako to je s kolesami, elektronikou, tuningom cca 240tis. A reci ze dano preda svoju s problemami za 150tis su bludy, lebo to je len minimalna cena za ktoru to chce dat, ale podla mna sa preda cez 200tis bez problemov.

CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Streda, 15. Marca 2006, 22:11

...
cena za aku sa preda akykolvek tovar, je cena ktora je akceptovana obidvoma zucastnenymi stranami (predavajucim aj kupujucim)
preto je mozne (ak sa najde taky blbec... najdu sa) da sa predat aj s niekolko 100% prirazkou (a 100% prirazka nieje vynimocna ani pri autach.. samozrejme tych starsich)... nadruhej strane, ak sa predavajuci nevyzna, ponahla sa... pripadne nieje nuteny... moze predat za vyrazne nizsiu cenu ako je realna cena...
... preto je uplne zbytocne aby sa tu polemizovalo ci sa preda alebo nepreda ... cas ukaze
fakt je ten, ze mison ma kompletne zrepasovany, da sa povedat, ze na 90% ako novy motor a ze v tom motore je viac ako 100l.... a bola by blbost to auto predavat za 150... 200t si myslim, ze je velmi seriozna cena... (len tak mimochodom, pred necelimi 3rokmi bola zsoltova turbina na predaj za 180 a to bola uplne dodrbana a ked ju kupil zsolt musel do nej naliat urcite min 50l)

ked mison najde niekoho kto ma Vazny zaujem, mohol by ju predat aj cez 200l... a urcite by to nebola zla kupa!

co sa tyka mna... to je ulne o niecom inom.... kazde auto (pokial nieje robene na kseft... a dokonca ani to nemusi byt pravidlo) je stratova zalezitost. ja som do carlosa nalial bohate cez 200l , ale predat ho asi budem musiet a som zmiereny s tym, ze urcite na to hodne prerobim.... aku ma hodnotu nevie nikto pre niekoho 500 pre ineho 50
hodnotu ma taku za aku sa preda,
STALE JE TO CARLOS, aj ked ma facelift.... dat ho do originalneho stavu je otazka zanedbatelnych, mozno 50l.

mne sa ani nechce ho predavat a ked bude jazdit, tak uz duplom...
keby ste ho okusili vedeli by ste o com hovorim....
bohuzial asi budem musiet, ale az ked bude v OK stave....

bude sa predavat drazbou, kto da viac, ten berie
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

CelicaNR
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CelicaNR » Streda, 15. Marca 2006, 23:03

Tymto by sme hadam diskusiu o Danovom carlose mohli aj uzavriet, alebo otvorit na neho osobitny prispevok ;-)
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom

Príspevok od používateľa cahir » Štvrtok, 16. Marca 2006, 09:05

ujo moderator :twisted: :twisted: :twisted:

Ado
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2005, 09:10

Príspevok od používateľa Ado » Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:20

kto chce tak kúpi,kto nechce nekúpi
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw

CS
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CS » Štvrtok, 16. Marca 2006, 18:01

ADO to vystihol, ale na nieco zabudol. ked chce kupit, musi mat aj bubaky
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D

izzirajder

Príspevok od používateľa izzirajder » Štvrtok, 16. Marca 2006, 18:44

o tom sme mohli dlhe dni debatovat, ze aku cenu ma celica .. ci je to 4x4 alebo nie.

moj nazor je taky :)) lebo prave som predal moju.. :((( preco:((((

pred 2 rokom som kupil moju, (ako dano prozaicky povedal, trosicku dodrbanom stave) za 160 000 Sk, to bolo vela za to auto, ale mal som zbytocnych 160 l a ja som chcel strasne vyskusat to auto (kedze na imprezu nemam zbytocnych 5-krat tolko:)))) takze som to kupil.( je malo na nasom trhu, takze som nezavahal )
Uz pri kupe som vedel ,ze to auto za dva roky dam do srotu a tie peniaze co do toho nadalej vlozim su vyhodene peniaze, a absolutne nezdvihne cenu auta, lebo ked taketo auto niekto kupuje, ak kupi, jeho uz nezaujima co je tam nove, alebo nie.
Ked toto neurobite hned na zaciatku, tak hmmm..mozete filozovat o cene ako misom...

su 3 pripady:

1: Necham vsetko ak to bolo, dam to uplne na nulu, mozno sa zabyjem aj sam seba na tom:)) a predam za 35-40000 Sk na ND a TP+SPZ a stratim 120 000 SK

2 moja :

vlozil som do toho okolo 80-90 000 Sk (vo vlastnom zaujme -brzdy,tlmice,motor) auto vyzeral stale z vonka a z vnutra ...hmmm..vsak ste to videli...ale mna to nezaujima, ale kupujuceho toto zaujima za prve(a aj rakuskych colnikov), a ked sa vtom vyzna, tak stale ti povie, ze "hmm ano viem viem ale ten interier a ten lak, a ..a..a...."

a predam za 100-110 000 sk

stratim 130-140 000 Sk

3:ako danova CS:

vlozim do toho este 100-120 tisic aby bolo pekne,ako nove:))))

do kopy je to uz 350 000 tisic... kto kupi za 350 000 , 14-15 rocne auto

je pekna, je pekne upravena,dobre ide,(aj majitel je pekny(ked to chce kupit zena:)))))))ale potom pride ze je to uz primerane stare auto a zahranici uz mozem kupit toto a toto, a za tie peniaze uz mozem kupit novsie toto a toto, a maniaci nepridu lebo oni uz davno maju take auto, lebo slovensky trh nie je taky velky. kto uz chcel a vedel ze co su to za auta uz davno kupil, doviezol...,rozdrbal:))) atd... samozrejme su vynimky, aky som bol ja pred 2 rokmi.ale 150 a 300 je uz velky rozdiel.

myslim si ze aj danovi by bol problem to predat za 350 000 , ak to preda za 200 000 co je "realne" , lebo da sa najst niekoho (laska na prvy pohlad:))no nie do teba dano:)))) tak ziskas peniaze co si vlozil do toho, a
hlavne si skoro nic na tom nezajazdil, lebo si vzdycky vylepsoval, opravoval, znicil:)))) to som ja nechcel...

inac volalo asi takych 25 ludi,

15 zacalo s cenou- ked som to povedal, "dakujem este sa ozvem"
8 ludi sa spytal ze ake to je auto,a az potom na cenu, a potom ze dakujem potom sa ozvem.
1 by chcel len motor
a jeden povedal ze to pride pozriet, a nic ine, prisiel a kupil to ... povedal cenu..ja som povedal ze O.K. on to chel kupit ja predat, jednoduchy vzorec.(keby som zacal tlacit cenu na hor, no neviem...hmmm...neviem...)

predal som za 100 000 tisic ,takze prave som dostal naspat tie peniaze co som do toho vlozil,a som spokojny

ja by som nepredal ale musel som to. lebo v rakusku colnici a policajti nepozerali nadseno namna, a keby som to dal na 90% stav tak mi stoji rok, rok a pol, a len vlozim do toho peniaze , co nie je naplanovane...su ine priority teraz. a medzytim platit este jedno auto, zarabam dobre ale hmm.... stale sme na slovensku.

je to drahe hobby a zarabat s kupou a predajom tohto modelu je rovna k nule. tak radsej kupujte octavie a fabie :))

to je len hobby, vsak dano, nepijeme, nefajcime, tak kam by isli tie peniaze:)))))

ale musim rychlo jeden kupit nie ze ma vyhodite z TTS, tu vo viedni somm videl pekny 1.6 ST185 za 1500 Eur. Musim to rychlo kupit ... :))))

ridley86
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Februára 2006, 19:14

Príspevok od používateľa ridley86 » Štvrtok, 16. Marca 2006, 20:26

izzymu

no co este stale smutis? :)) ja uz frajerim na celice v anglicku...sice ta cesta bola uplne peklo...zacal mi zdochinat motor a nechcelo startovat, tak som tam sachoval s tym relatkom,no katastrofa...ale uz sme to opravili,zospodu ako idu kable do poistiek bolo nieco odlomene,cize ten kontakt drzal asi na milimetri a kazdu chvilu vypadaval...6hodin som sa s tym babral ale uz ide ako hodinky... s tym vrazanim penazi... myslel som ze dam nejakych 20litrov do toho,chcel som to len streknut a nechat tak,ale uz som do toho kupil a objednal veci skoro za tolko co som dal za auto a este som asi tak v polovicke,cize to bude este riadna palka.. no ale co uz,mam co som chcel... do leta by z nej uz mala byt raketa na ktoru sa da aj pozerat.. :D potom sa pridem pochvalit... :D

CelicaNR
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CelicaNR » Štvrtok, 16. Marca 2006, 22:15

ridley, tesime sa a drzime palce ! Urcite kvoli tebe zorganizujeme samostatny zraz ! :wink:
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph

mison

Príspevok od používateľa mison » Piatok, 17. Marca 2006, 10:45

izzi: nehovoris dobre. su bezne auta ktorych je plna rit preto stracaju na cene. CS urcite nieje bezne auto a je ich coraz menej a menej lebo ich kazdy zhovadi ako Evo500 a dano :D . Ked niekto chce dobre legendarne auto tak si za to zaplati. Ludia ich preto tak lacno predavaju niekde lebo su to vraky. Som nevidel este predavat porsche hociako stare za par korun len preto ze je stare. Je ked ho nepredam tak si ho necham, ved dobre jazdi a je bezpecne. len to chce ako ty hovoris este nasypat 100tis aby aj vyzeralo a to uz nechcem.mozno ked sa mi zacne pacit aj vykonovo tak nad tym porozmyslam

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní