I am a member of celica club from Latvia. We are organizing PECM-2013 in august.
We'll be glad to see your club on this event too.

Moderátor: Leňulka

Stenky ako sorry...dám Ti pár rád ak sa tam chystáš:stenky napísal:ako inac...
Vody by som sa nebal, aj na dovolenke toj v chorvatsku pijeme z flase. (aj voduRasťo napísal:Stenky ako sorry...dám Ti pár rád ak sa tam chystáš:stenky napísal:ako inac...
- pi len vodu ktorú si sám kúpiš - naj v nejakom väčšom obchode, kde je balená v sixpackoch ako u nás.
- nejedz niekde vo fastfoodoch a aj keď sa budeš stravovať v reštauráciách, tak si zo sebou zober minimálne dve balenia Endiexu
- neočakávaj žiadne služby - jedinou službou je polícia, ktorá má etiku a správanie ako tá ukrajinská, takže maj zo sebou veľa päťeuroviek
- ak budeš ubytovaný v nejakej ubytovni, lebo skutočné hotely napočítaš v Rige na jednej ruke, zober si zo sebou spacák, vlastný uterák a fľašu Biokill-u
Viem že típek ako Ty má sedláka ako ja za debila, ale mám skúsenosti z "vychytených" destinácií a Lotyšsko by som prirovnal k súčasnému Albánsku...v podstate by mi bolo či by som sa pustil do roadtripu cez Lotyšsko, alebo Albánsko - mal by som rovnaké zmiešané pocity...

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných