Mám zopár otázok ohladom tohto auta je tu u nás jedna na predaj chce 1400 ale to je podla mna vela. je to 93rocnik a vyzera celkom zachovala bol som sa aj povoziť trošku pocit parádny chcem sa spýtat co na nu poviete vy prikladam link su tam fotky aj spodku aj celeho auta: http://www.ulozto.sk/xXvcq28/corolla-e10-liftback-rar
toto je k nemu popis: Predám Toyotu corollu E10 Liftback 1,6 16V 84KW
rok výroby 1993. Stav km 223200
V aute je namontovaná nová spojka NIPARTS, predné kotúče, platničky, zadné čeluste FERODO, komplet tlmiče a uloženia KYB, nová lambda sonda, motor je v 100% stave zo zárukou vymenené rozvody,tesnenie pod hlavou,piestne krúžky,guferá ventilov,olej menený každých 10000 KM od výmeny po výmenu nezoberie ani 0,1 L oleja , podvozok v 100% stave, na karosérii sú kozmetické vady, ale auto je zdravé, nové čelné sklo STK+EK do 10/2013. Na aute som spravil opravy v hodnote 3000€. Výbava elektrické okná vpredu aj vzadu, elektrické zrkadlá, ABS , Výsuvné DVD autorádio zo 7 palcovou obrazovkou, parkovacia kamera, parkovacie senzory, centrál, dvojcestný alarm magicar. Letné pneu na alu diskoch. Cena je 1400€
zistil som ze je pretocena asi o 100tis ale pravdepodobne ju pretocili pred prvym predajom toto je druhy majitel a podla toho ako dlho ju ma mi to vychadza asi tak... Kolko by ste za nu maximalne dali? lak je dost vyblednuty ale to by asi este slo spravit nie? ked bolo auto oprsane vyzerala aj farba dost dobre.
poradte prisím