A ty vies este radit rychlosti na manualy ?AndyGTP napísal:ked zlezies opat ku nam dakedy a bude normalne pocasie, daj vediet. Spravime kratky barter kombajn za zavodaka
Edit> gabko prepac za OFF, ale nevedel som si pomoct ... asi to je tou hodinou
A ty vies este radit rychlosti na manualy ?AndyGTP napísal:ked zlezies opat ku nam dakedy a bude normalne pocasie, daj vediet. Spravime kratky barter kombajn za zavodaka
s radostou vyskusam automataAndyGTP napísal:ked zlezies opat ku nam dakedy a bude normalne pocasie, daj vediet. Spravime kratky barter kombajn za zavodaka
Legon napísal:A ty vies este radit rychlosti na manualy ?AndyGTP napísal:ked zlezies opat ku nam dakedy a bude normalne pocasie, daj vediet. Spravime kratky barter kombajn za zavodaka
Edit> gabko prepac za OFF, ale nevedel som si pomoct ... asi to je tou hodinoua aby som sa vyjadril aj k threadu, zavidim podvozok a paci sa mi nove logo
No ved on to neprizna, ale prave preto sa mu aj corolla pokazila, len to teraz alibisticky zavluje na problemy s motorom.Legon napísal:A ty vies este radit rychlosti na manualy ?AndyGTP napísal:ked zlezies opat ku nam dakedy a bude normalne pocasie, daj vediet. Spravime kratky barter kombajn za zavodaka![]()

Hello Gabriel,Gabriel Nagy napísal:...este su orosene...
2x9"R17 vyroba 2012 9,3kg
2X9,5R17 vyroba 2007 9,3kg
este som pisal predajcovi, ci nema nejake info o praskajucich rotach z obdobia 2005-2009, ze co sa to po nete povravalo... mozno to bola len antikampan

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných