spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: spider207 - Lexus IS200 Sport
Za volantom
. (Nic v zlom spider, ale to bolo prve, co ma napadlo, ked som si precital kukiho otazku
).
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
clovek tu raz spomenie bambus a kuki je z neho uplne mimo
kuki, zober si svoj bambus a... 
Mozes si za to sam. Ja (na rozdiel od niektorych) svojim bambusom ziadny interier nezdobim 
Bebo - to sa ti podarilo, spider musi z nas mat radost
Bebo - to sa ti podarilo, spider musi z nas mat radost
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
Neviem co stale riesite (moj
) bambus
potreboval som ho ako funkcny doplnok interieru bytu, dlho som nemohol zohnat aky som chcel az sa jedneho uspesneho dna podarilo a vsetko sadlo tak ako som si predstavoval.. howgh
Nabuduce si asi rozmyslim co tu napisem lebo vidim, ze podaktori nemozu vdaka mojmu bambusu ani spavat..
Nabuduce si asi rozmyslim co tu napisem lebo vidim, ze podaktori nemozu vdaka mojmu bambusu ani spavat..
Minulý víkend som mal menší vejlet, dalo by sa to nazvať Tour de rodinka na Morave
Celkovo som nabehal niečo cez 700km, asi tak 10% mesto, 80% okresky, 10% diaľnica, tempo väčšinou pohodové, miestami trošku svižnejšie.. Spotreba cca 8,9l, keď som sa vracal v nedeľu s5 do ZV tak to bolo skôr utrpenie keďže začalo celkom nepríjemne snežiť a autá nahodili "závratných" 60km/hod.. nicméně pomaly ďalej zájdeme a aj sme došli, takže pohoda, dlhé trasy si vždy v Lexe vychutnávam, rovnako ako dobré vínko na Morave 
jo inak týmto pozdravujem všetkých zodpovedných za stav cesty medzi ZH, Prievidzou a Bánovcami n. Bebravou, neskutočné v akom stave sú tie cesty.. mohli by tam usporiadať nejaké jazdy zručnosti alebo slalom, na to by to bolo ideálne.. sa čudujem, že som tam nenechal nejakú časť auta pri toľkých kráteroch..
jo inak týmto pozdravujem všetkých zodpovedných za stav cesty medzi ZH, Prievidzou a Bánovcami n. Bebravou, neskutočné v akom stave sú tie cesty.. mohli by tam usporiadať nejaké jazdy zručnosti alebo slalom, na to by to bolo ideálne.. sa čudujem, že som tam nenechal nejakú časť auta pri toľkých kráteroch..
Dnes kúpená dialničná známka, vyšlo to akurát na výročie svadby 
Veľa vody pretieklo od mojich posledných slov, takže menší update. Konečne som sa dostal k poriadnej jarnej údržbe, auto si tu už pýtalo.. takže čo sa spravilo:
1) Exteriér:
- umývanie na bezdotykovke
- clay + lubrikant
- leštenie SRPčkom
- voskovanie CG XXX, 2 vrstvy
2) Interiér:
- čistenie palubky a ostatných plastových častí
- ošetrenie kože/alkantary pomocou AG Leather Cleanera
- vyčistenie všetkých skiel ext + int + šíber
- vysávanie celého auta (aj kufor)
3) Prkotiny:
- nalepenie čiernych stredov s L znakom
- výmena dlhých matíc na kolese za krátke
Týmto chcem poďakovať Dušanovi (dusan555), ktorý mi ich zabezpečil, ešte raz - veľká vďaka.
Čas práce: Asi 6hod
Fotiť som moc nestíhal, iba pár momentiek, takže tu máme napr. krásne pavučinky pred údržbou:

Nejaké pred a po, vľavo hore komplet pred údržbou, dole po oplachu, vpravo po údržbe:

Niečo z ext, int + foto na nové kratšie matice a L stredy:

Interiér už fakt potreboval vyčistiť, s výsledkom som ale celkom spokojný:

Smutná správa je, že momentálne je auto bez strechy nad hlavou a riešenie je v nedohľadne.. takže aj preto 2 vrstvy vosku, chcem aby bolo dobre chránené pred tými monzúnmi čo sa tu čoraz častejšie objavujú. Das Ende
1) Exteriér:
- umývanie na bezdotykovke
- clay + lubrikant
- leštenie SRPčkom
- voskovanie CG XXX, 2 vrstvy
2) Interiér:
- čistenie palubky a ostatných plastových častí
- ošetrenie kože/alkantary pomocou AG Leather Cleanera
- vyčistenie všetkých skiel ext + int + šíber
- vysávanie celého auta (aj kufor)
3) Prkotiny:
- nalepenie čiernych stredov s L znakom
- výmena dlhých matíc na kolese za krátke
Týmto chcem poďakovať Dušanovi (dusan555), ktorý mi ich zabezpečil, ešte raz - veľká vďaka.
Čas práce: Asi 6hod
Fotiť som moc nestíhal, iba pár momentiek, takže tu máme napr. krásne pavučinky pred údržbou:

Nejaké pred a po, vľavo hore komplet pred údržbou, dole po oplachu, vpravo po údržbe:

Niečo z ext, int + foto na nové kratšie matice a L stredy:

Interiér už fakt potreboval vyčistiť, s výsledkom som ale celkom spokojný:

Smutná správa je, že momentálne je auto bez strechy nad hlavou a riešenie je v nedohľadne.. takže aj preto 2 vrstvy vosku, chcem aby bolo dobre chránené pred tými monzúnmi čo sa tu čoraz častejšie objavujú. Das Ende
Naposledy upravil/-a spider207 v Pondelok, 6. Mája 2013, 17:41, upravené celkom 1 krát.
ty si taky isty blazon ako ja Spider ...
radsej v aute ako v krcme alebo doma...

- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
spider sucitim stou garazou ja mam teraz tiez taku istu situaciu 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Kde si zohnal tie stredove nalepky? Ja ani za boha nemozem zohnat krytky s logom, tak by som to tiez asi vyriesil nalepkami. A celkom pekne si sa vyhral
.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
gelove nalepky som videl tu v KE v jednom pneuservise kde som kupoval bezp. matice 
EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
patres: v ten den som stihol oboje
az na to, ze namiesto krcmy ja radsej restiku/pizzerku a pod..
sonnicek: mozno preto to viac teraz vnimam lebo vlastne od zaciatku bolo garazovane a vieme, ze na dobre sa rychlo zvyka, ale opacne je to uz horsie.. mozno keby som nikdy negarazoval tak na tom nevidim nic zvlastne
Bebo: kukal som origo stredy na allegre, no mal tam nejaky poliak aj taketo nalepky tak som kukol na ebay a mal to aj tam - za 8€, no nekupte to
ale uz stiahol svoje ponuky z ebayu tak neviem.. ja z casu na cas kuknem komplet stredy, ale dat vyse 100-120 USD za 4 kusky sa mi zda trosku privela.. resp. priority su inde. Ale kludne sa tam kukni, je tam tych origo stredov dost, takze mozno na nieco natrafis..
sonnicek: mozno preto to viac teraz vnimam lebo vlastne od zaciatku bolo garazovane a vieme, ze na dobre sa rychlo zvyka, ale opacne je to uz horsie.. mozno keby som nikdy negarazoval tak na tom nevidim nic zvlastne
Bebo: kukal som origo stredy na allegre, no mal tam nejaky poliak aj taketo nalepky tak som kukol na ebay a mal to aj tam - za 8€, no nekupte to
Myslel som, ze si ich zohnal niekde u nas, Allegro aj ebay som uz pozeral. Radsej by som zobral krytky, len este musim zmerat priemer. Ak nenatrafim na nejake za rozumnu cenu, skoncim aj ja pri tych nalepkach.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Lex ako vzdy cisty jak... vylesteny bambus
Tej garaze je skoda
Snad sa ti podari nieco poriesit.
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
tych krytiek je na ebayi dost, to by nemal byt problem zohnat.. zalezi kolko si ochotny do toho investovat
ale na RX tam toho je fakt vela..
kuki, ts ts ts, ty bambus jeden
njn, jedina moznost je asi len 20min daleko parkovaci dom s garazami za nejakych 40-50€ mesacne a to mi v podstate nic neriesi..
No a do rubriky co ma vie najviac nastvat by som po vcerajsku mohol napisat "moj perfekcionizmus", vdaka ktoremu sa mi podarilo oskriet PP disk na cerstvo bambusovo vylestenom Lexiku.. ale tak nadavat mozem akurat tak na seba
kuki, ts ts ts, ty bambus jeden
No a do rubriky co ma vie najviac nastvat by som po vcerajsku mohol napisat "moj perfekcionizmus", vdaka ktoremu sa mi podarilo oskriet PP disk na cerstvo bambusovo vylestenom Lexiku.. ale tak nadavat mozem akurat tak na seba
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných