Čo vás vie najviac potešiť ???
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Re: Čo vás vie najviac potešiť ???
Naposledy som jedol McShit v Dnepropetrovsku keď sme sa vrátili o 4 ráno z jednej akcie a nebolo naozaj nič iné otvorené, potom sme sadli do Taxi Volga a odviezli sa do centra(aj to som mal týždeň výčitky že som to zjedol)...McDonald by som okamžite zakázal. 15 ročné baby vyzerajú horšie ako ich mamy a cítim sa tu už ako niekde na západe...tučné čapaté ceckaté 
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
domácke prsia, mešity, minarety.. achhhhhhh to bolo!

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Neni nad pořadnou svíčkovou což.Thomas napísal:(aj to som mal týždeň výčitky že som to zjedol)...McDonald by som okamžite zakázal.:
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
- AndyGTP
- Vševed
hlavne na Prachandě! a s urcitymi lidmi 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Nechapem preco vela ludi povazuje MC za nejaky vrcholne nezdravy alebo nejaky nekvalitny humus. Ono len treba jest rozumne a nezajest vsetko velkymi hranolkami pollitrom coly a ako dezert si dat este aj muffin a zmrzlinu.... Ked si vezmete taky royal, mala zemla, velky falat hovedzieho masa (udajne bez konzervantov len sol a korenie), trochu cibule a dressing. V porovnani s kdejakymi stankami kde davaju nejake sekane a kadeco do zemli je to luxus.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Myslíš ten mini TTS sraz?AndyGTP napísal:hlavne na Prachandě! a s urcitymi lidmi
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
scream napísal:Nechapem preco vela ludi povazuje MC za nejaky vrcholne nezdravy alebo nejaky nekvalitny humus. Ono len treba jest rozumne a nezajest vsetko velkymi hranolkami pollitrom coly a ako dezert si dat este aj muffin a zmrzlinu.... Ked si vezmete taky royal, mala zemla, velky falat hovedzieho masa (udajne bez konzervantov len sol a korenie), trochu cibule a dressing. V porovnani s kdejakymi stankami kde davaju nejake sekane a kadeco do zemli je to luxus.
Presne tak. Najdolezitejsie je nic neprehanat... Ja idem do Mekaca asi 3x za rok.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- AndyGTP
- Vševed
jawohl!libor12 napísal:Myslíš ten mini TTS sraz?AndyGTP napísal:hlavne na Prachandě! a s urcitymi lidmisetkání "velké čtyřky" neboli "zdravého jádra" a ten musíme zopakovat. Příště i s ubytováním.
Asi budu za exota ale v MD jsem byl pouze jednou,když ho v 92roce otevírali v Praze. Nemám rád tyhle rychlé bufety kde se ti tlačí na záda další zákazník. Jíst se má v klidu a jídlo vychutnat a když i jídlo na talíři pěkně vypadá... To houska s kusem mletého koně rozhodně nesplňuje. 
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
toto ty zavidim, kazdu robotu co som mal tam bud som ledva stihal to jedlo alebo sme ho nemali vobec takze pre mna je to volba skor o rychlosti toho obeda takze preto tam chodim, neexistuje nic rychlejsie a dostupnejsie, inak ked mam moznost zvolit a dostatok casu sa tam netrepemlibor12 napísal:Asi budu za exota ale v MD jsem byl pouze jednou,když ho v 92roce otevírali v Praze. Nemám rád tyhle rychlé bufety kde se ti tlačí na záda další zákazník. Jíst se má v klidu a jídlo vychutnat a když i jídlo na talíři pěkně vypadá... To houska s kusem mletého koně rozhodně nesplňuje.
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
neříkej mi,že by jsi si nebyl schopen vyhradit hodinku na oběd. Žijeme v hrozně uspěchané době,ale práce se ještě nikdy sama neudělala. To je jak řízení auta,čím jedeš rychleji,tím méně máš času řešit náhlý problém. A to já si rád uvařím sám. Ne že by manželka vařila špatně,ale nemá tu správnou chlapskou gurmánskou chuť.
probírali jsme i Polreichovu (Ano,šéfe) restauraci v hotelu Imperial. Tam se na oběd čeká 3měsíce. Ne na jídlo,ale na místo.
měl jsem to štěstí a jídlo úplná pohádka.
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
moje obedy obcas trvaju aj viac ako hodinu
ked ide clovek na all you can eat, treba si dat nacas
a potom ze som tusty a kancelar thomas sa mi vysmieva! 
Naposledy upravil/-a stenky v Sobota, 30. Marca 2013, 21:18, upravené celkom 1 krát.

žádný tlustý.
prostě kus chlapa a Tomáš závidí. 
corolla ae92gti
celica ra61
celica ra61
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
No vidím že sa to tu pekne zvrháva
Práveže nezávidím...keby bol atlet ako ja nemusel by riešiť dilemu Eaton vs. Sprintex.
A sviečková a celý výlet aj s medzipristátím v Brne boli supr
Práveže nezávidím...keby bol atlet ako ja nemusel by riešiť dilemu Eaton vs. Sprintex.
A sviečková a celý výlet aj s medzipristátím v Brne boli supr
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
libor fakt nemam hodinu na obed ked som v praci, mam stastie ked sa na ten obed dostanemlibor12 napísal:neříkej mi,že by jsi si nebyl schopen vyhradit hodinku na oběd. Žijeme v hrozně uspěchané době,ale práce se ještě nikdy sama neudělala. To je jak řízení auta,čím jedeš rychleji,tím méně máš času řešit náhlý problém. A to já si rád uvařím sám. Ne že by manželka vařila špatně,ale nemá tu správnou chlapskou gurmánskou chuť.probírali jsme i Polreichovu (Ano,šéfe) restauraci v hotelu Imperial. Tam se na oběd čeká 3měsíce. Ne na jídlo,ale na místo.
měl jsem to štěstí a jídlo úplná pohádka.
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných