E11-neznáma chyba, neriešitelná-prosím poraďte chalani

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
Thomas
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25

Re: E11-neznáma chyba, neriešitelná-prosím poraďte chalani

Príspevok od používateľa Thomas » Piatok, 11. Januára 2013, 09:55

pepan napísal:Choď do autorizovaneho servisu TOYOTA a zistia to hned :)
:lol:
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov

Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004

ex: 2x Celica AT180

pepan
panic
Dátum registrácie: Sobota, 29. Decembra 2012, 23:25

Príspevok od používateľa pepan » Piatok, 11. Januára 2013, 12:42

Thomas napísal:
pepan napísal:Choď do autorizovaneho servisu TOYOTA a zistia to hned :)
:lol:
Majú všetky potrebné originálne merače a prístroje :) čo inde nemajú :)

lklucinka22
panic
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2011, 13:32

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Piatok, 25. Januára 2013, 08:38

John C - ručička je presne v strede, v lete minulý rok som menila termostat, lebo ked som šla do kopca ručička bola v trištvrte a ked som šla dolu kopcom, tak padla na štvrt a teraz je to v pohode.

A chalani, mala som auto v autorizovanom servise Toyota, bolo tam viac ako týždeň, absolútne nič nezistili, takže to už zrejme nezistí nikto...

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Piatok, 25. Januára 2013, 09:12

myslim ze swap motora by ta v konecnom dosledku mohol stat menej ako tieto problemy
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

lklucinka22
panic

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Piatok, 25. Januára 2013, 12:17

No idem vymeniť ešte tú lambdu prednú a uvidíme, ale už nemám na to nervy, takže som si na to musela zvyknúť a už ma nevie nejak nasrať ráno, že dusí motor, predtým som to nešla rozdýchať. Kým auto ide, tak to už asi nejdem riešiť, lebo to ozaj nikto na to nepríde...

Buzogáň
nula
Dátum registrácie: Streda, 18. Apríla 2012, 09:07

Príspevok od používateľa Buzogáň » Sobota, 13. Apríla 2013, 22:40

Nečítal som komplet túto rozsiahlu tému, ale ak by som to mal zhrnúť po pokusoch meniť kadečo sa efekt nedostavil.
Čo ak sú všetky diely OK, a chyba je "len" v riadiacej jednotke? Blbé je, že aj použitá stojí pár stoviek a je preto pridrahá na nezáväzný pokus. :roll:
// Corolla E11 kombi 1,33 4E-FE

lklucinka22
panic

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Pondelok, 15. Apríla 2013, 15:46

Opäť sa sem hlásim po dlhej dobe. No takže naposledy som bola s mojou Corolou vo Zvolene v autorizovanom servise, z tade som odišla s tým, že nevedia čo autu je. Po dvoch dňoch ako som odišla mi začala svietiť kontrolka motora, tak som išla na diagnostiku a vyhodilo mi, že je chybná lambda sonda, takže som 3 mesiace chodila s tým, že konečne je problém vyriešený, že to zrejme je tá lambda. No a teraz v sobotu sa mi menila po 3 mesiacoch lambda, no a ked mi otec zavolal, že tí chuji vo Zvolene mi zabudli zakrútiť moju lambdu, tak som myslela, že ma drbne. Oni normálne nechali odpojenú lambdu a ja som tak 3 mesiace chodila s tým, že som si myslela, že na chybe bude teda lambda. Viete si predstaviť aké nervy som dostala, zbytočne som kúpila novú lambdu. A najlepšie je to, že zajtra má prísť človek, ktorý zrejme chce kúpiť Corolu a ja som sa tešila, že ju predám bezchybnú, no asi ťažko, lebo aj ked sme dali novú lambdu, tak dnes ráno, ked som naštartovala, tak mi behali otáčky hore dolu, takže úplne zbytočne som dávala novú lambdu, drbne ma. No čo mám teraz robiť, mám to povedať tomu človeku? To ked mu poviem, tak to auto nekúpi, bohes už mám plné zuby toho auta...

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Pondelok, 15. Apríla 2013, 16:37

Inak myslim ze za tych x rokov co sem chodim tu este nikdy nebol taky exemplar ako mas ty. Odkial to presne vlastne si ? Lubosa v RK by si neskusila navstivit ? nechce sa mi to uz cele citat takze ak si uz bola tak nic no :/
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

lklucinka22
panic

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Utorok, 16. Apríla 2013, 10:38

Ďakujem za "poklonu" :-) áno viem, že mám bohovsky zaujímavé auto a zrejme ešte nikto takýto problém nemal. Ja som z BB a nebola som za tým Lubošom ešte lebo ako vravím 3 mesiace som bola v tom, že je chybná lambda. Uvidím čo ďalej, zajtra príde chlap čo by chcel tú Corolu, musím mu povedať, že v zime je to auto prepnuté, takže to určite nekúpi a možno potom zájdem za tým Lubošom.

vitelo1
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52

Príspevok od používateľa vitelo1 » Utorok, 16. Apríla 2013, 16:40

veľmi zaujímavá téma dlhá a poučná (o tom ako sú ľudia nepoučiteľní)...neviem koľko si už do toho vrazila (času aj peňazí) ale jedinú dobrú radu, ktorú ti môžem dať je, nestrácaj čas - dohodni sa s "liborom12" či by nebol ochotný sa na to pozrieť a kedy by si s tým mohla prísť za ním a urob si výlet ku Prahe .... myslím, že niektoré tipy mechanikov, ktoré si tu prezentovala v tejto téme sú neskutočné perly a ženú ťa od jedného zúfalého pokusu k druhému,
....to s tou O2 sondou je zlatý klinec
E10 Corolla 1,33 xli sedan

libor12
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Júna 2010, 19:42

Príspevok od používateľa libor12 » Streda, 17. Apríla 2013, 19:23

nemusí ke mne jezdit. Stačí když uvidím záznam livedat motoru po startu na volnoběh. Zrovna minulý týden jsem podobně řešil problém podobného typu. Autorizované servisy jsou všude stejné. Mají prostředky ale neumí s nimi zacházet bohužel. Jediná věc co umí je pokud diagnostika vyhodí konkrétní kód,vyměnit díl kterého se to týká. Ale co znamená ta spousta čísel neustále se měnících jak motor běží,tak o tom nemají ani ponětí. Vidím to v nedalekém servisu koncernu. Diagnostika bosch za 2500000! ale protože člověk,který ji uměl obsluhovať dal výpověď,používají jen základ a opravují metodou výměna pokus omyl. :)
corolla ae92gti
celica ra61

lklucinka22
panic

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Štvrtok, 18. Apríla 2013, 08:05

No neviem Libor, či by Ti teraz pomohli tie dáta, lebo ako vravím, to auto blbne len keď je von 0 stupňov a menej, a teraz ráno je už teplo, už to nerobí, takže to určite bude vykazovať iné hodnoty, ak to auto nepredám, tak tipujem, že niekedy v novembri môžem zase tento problém riešiť.

libor12
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Júna 2010, 19:42

Príspevok od používateľa libor12 » Štvrtok, 18. Apríla 2013, 17:28

určitě by pomohli. Ta závada se nemusí projevit třeba za tepla protože ecu otáčky vyrovná pomocí korekce dat teploty. V zimě můžeš být mimo tyto korekce kvůli teplotě vzduchu. Z těch dat pokud jsou čidla funkční vyčtes i mechanické opotřebení motoru,jen musíš zkrátka vědět co k čemu patří a co se vzájemně ovlivňuje.
corolla ae92gti
celica ra61

lklucinka22
panic

Príspevok od používateľa lklucinka22 » Štvrtok, 25. Apríla 2013, 08:05

Takže oznamujem, že Corola je predaná oficiálne. Som šťastná a nič v zlom, ale nikdy viac Toyotu. Chalani ďakujem Vám za Vaše rady, velmi ste pomohli a tešilo ma :-D

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 25. Apríla 2013, 09:22

...vlakno bude pokracovat s prichodom prvych jesennych dni . tesime sa na noveho majitela :-D
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných