TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - 27.6.2009 (Pezinská baba)

Informácie o zrazoch a akciách, ...

Moderátor: Elvis

Prídete aj tento rok na zraz, ak bude?

Hlasovanie ukončené Piatok, 6. Marca 2009, 10:57

Áno, určite prídem!
34
68%
Asi by som prišiel.
13
26%
Ešte neviem.
2
4%
Skôr nie, predchádzajúce zrazy ma neoslovili.
1
2%
Určite neprídem.
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 50

Používateľov profilový obrázok
Elvis
Toyota guru
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
Kontaktovať používateľa:

Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - 27.6.2009 (Pezinská baba)

Príspevok od používateľa Elvis » Streda, 29. Apríla 2009, 11:17

Sokce: "Možno by to chcelo iniciatívneho človeka čo niečo aj pre klub spraví a možno aj niečo viacej ako jeden zraz za rok. a ešte aj keď má ten spraviť tak to robia iný zaňho..."

trochu prisilne slova, hlavne v kontexte toho, co som pisal vyssie. Tento rok sa pre VAZNE dovody nemozem zucastnit zrazu tak tu prosim ta nefilozofuj, dakujem.
Obrázok
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv

Elvis
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Streda, 29. Apríla 2009, 11:18

cahir s tym je zase iny problem - prijem by sme museli vykazat a zdanit ako OZ a to su dalsie opletacky okolo.
cahir napísal:
fajry napísal:Z PPC dajú vedieť tento týždeň. Vstupné by som najradšej nechal free, tak ako každý rok (teda okrem úplne prvého zrazu), prípadne formou dobrovoľného vstupného. Viem, že z niečoho žiť treba, ale dokiaľ to budeme vedieť ťahať zo sponzorských peňazí, tak vstupné nebude - to je však len môj názor.
s tym samozrejme suhlasim, ale akonahle budu peniaze chybat, nevidim nic zle na symbolickom vstupnom. ved ak bude priblizne tolko aut na zraze ako v poslednych rokoch, tak by sa to podla mna utiahlo bez nejakych problemov. a nemuselo by vstupne byt ani privysoke si myslim. . ale zalezi najma na generalnom sponzorovi :-)
Obrázok
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Streda, 29. Apríla 2009, 11:29

prosím vás riešenie predsedu, nepredsedu nechajme na inú diskusiu. Verím, že aj k tomu raz príde.

Môj čas tiež nie je nazvyš a mám ho ukrutne málo, ale urobím všetko preto, aby tohtoročný zraz bol opäť o niečo lepší ako minulý. Kto sa chce pridať a pomôcť je vítaní. Niektorí sa ohlásili, ďakujem.

Sokce - ako SBSkár si podľa mňa vhodný :-) Takže pri bráne spolu s veľkými mužmi ako Mimo, Ado a Sezu kľudne môžeš postávať :-)

Update ďalších info ešte tento týždeň.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

sokce
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokce » Streda, 29. Apríla 2009, 11:32

Elvis nechcem ťa tu dehonestovať to určite nie :!: myslím si, že sme si tu každý jeden vedomí, že založenie TTS nebola malina a udržiavať ho v akom takom chode tiež nie. to je mi jasné. Ja osobne som Ti vďačný a aj všetkým ostatným za to že vôbec tento klub existuje. Jediné o čo mi ide, aby sa možno troška viacej toho dialo, nejaké mini zrazy okrem jedného veľkého by bodli :) Nemusia to byť veľké veci, ale chce to niekoho kto navrhne taký zraz, niečo zaujímavé sa tam udeje a tak...
A Elvis ja som v predošlích príspevkoch nespomínal len tento rok. Spomínal som i tie dva roky predtým, viem že na niektoré veci si sa vybodol. Ja viem že to nemôže stáť na jednom človeku a preto by ste si vy zakladujúci členovia mali nejak rozumne podeliť tie úlohy a ich aj splniť. to je môj pohľad na vec. Ak som ťa nejak urazil, prepáč, ale takto to vidím.
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk

mimo
Mimo prevádzky
Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Streda, 29. Apríla 2009, 11:55

fajry napísal: Sokce - ako SBSkár si podľa mňa vhodný :-) Takže pri bráne spolu s veľkými mužmi ako Mimo, Ado a Sezu kľudne môžeš postávať :-)
ja pri žiadnej bráne postávať nemienin :evil: ale ak chceš môžem sa spýtať chlapcov s Escalade 8) ;-) a môže tam postávať s nimi :lol:

Elvisa by som neriešil , mal sa na začiatku jasne vyjadriť že sa s ním nemá rátať a bolo by ...
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázok
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázok
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázok
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi

liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Streda, 29. Apríla 2009, 12:00

jaaj chlapci...nechcel som tu zasahovat, som tu relativne novy a daleko, neviem ake mate zakulisne tahy (vztahy).ale ta kus napisem.
sokce mas uplnu pravdu,nemoze to stat na jednom cloveku. preco ale potom len na toho jedneho kydas, ze neurobil co bolo (podla teba) treba?
berme to tak, ze TTS nie je primarnou ulohou elvisovho zivota (ani nikoho ineho). kolko svojho volneho casu tomu kto obetuje, tolko obetuje. niekto menej,niekto fakt kolko len moze. proste to je tak
a nehnevaj sa, vycitat predsedovi ze nie su mini zrazy.......to urcite nie je povinnost predsedu organizovat mini zrazy, aj keby nim bol sam vsemohuci. ved minizraz mozes navrhnut aj ty
:idea: zvolme sokceho za podpredsedu, a predseda mu potom deleguje svoju robotu a bude
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Sezu
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 23. Júla 2007, 15:23
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sezu » Streda, 29. Apríla 2009, 12:09

Elvis, Chces povedat ze vstupne vyberane na baze dobrovolnosti, ktore nevyprodukuje zisk je problem? Ved aj sponzorske je "prijem". Nemam sice uctovne vedomosti ale ak sa nemylim, tak vstupne su uz zdanene peniaze ktore neprodukuju zisk. Oprav ma, ak sa mylim.... a nehovoriac, ze ak sa PPC nezobudi a neda prachy, tak prave to vstupne by mohlo byt bod zlomu, ktory urci, ci vobec zraz bude alebo nie. A to uz snad stoji za nejake to zuctovanie, resp "opletacky". (uctovnych fint a moznosti je urcite dost.)

A co sa tyka zasluh a toho, kto co spravil pre TTS. Urcite toho nebolo malo. Nebyt zakladajucich clenov a nevzniklo by TTS forum, tak dnes este stale tapam v mnohych problemoch s Carinou. :D
Takze vazim si toho a chapem ze su v zivote aj podstatne dolezitejsie veci ako zraz. Ale tu budem trosku sprosty voci vedeniu TTS. Ked nieco nestihate tak to delegujte na inych, ktori su ochotni pomoct a nedrzte si to len na vlastnych hlavach.... Kolko je tomu casu, co ubehlo odvtedy, co tu bolo navrhnute nejake to stretnutie "org. vyboru" ?
A nic podobne sa neudialo. . . . Ked nic nepoviete a nepoziadate o kooperaciu tak to sa tazko pomaha....

P.S.: Toto je len a jedine moj nazor..... a stale som ochotny pomoct aj s inym ako postavanim pri rampe. Len treba dat vediet.
Elvis napísal:cahir s tym je zase iny problem - prijem by sme museli vykazat a zdanit ako OZ a to su dalsie opletacky okolo.
cahir napísal:
fajry napísal:Z PPC dajú vedieť tento týždeň. Vstupné by som najradšej nechal free, tak ako každý rok (teda okrem úplne prvého zrazu), prípadne formou dobrovoľného vstupného. Viem, že z niečoho žiť treba, ale dokiaľ to budeme vedieť ťahať zo sponzorských peňazí, tak vstupné nebude - to je však len môj názor.
s tym samozrejme suhlasim, ale akonahle budu peniaze chybat, nevidim nic zle na symbolickom vstupnom. ved ak bude priblizne tolko aut na zraze ako v poslednych rokoch, tak by sa to podla mna utiahlo bez nejakych problemov. a nemuselo by vstupne byt ani privysoke si myslim. . ale zalezi najma na generalnom sponzorovi :-)
Toyota Carina E 2,0 sedan 3S-FE
Toyota Celica 2,0 GTI 1990 "dama v najlepsich rokoch"

Elvis
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Elvis » Streda, 29. Apríla 2009, 13:37

hosi, temy o tom, co zmenit v TTS dame bokom, zalozim na to separatny topic. A urcite tu nechcem vytvarat zabomysie vojny, tie nikam nevedu. Ak mate ktokolvek kriticke oko, nech sa paci, tam sa mozte vyjadrit. Ale prosim o KONSTRUKTIVNU KRITIKU, vyjadrit sa o niekom ze sa na nieco "vybodol" je jednak neucinne, ale najma kontraproduktivne. Takze vsoebecne veci na margo zmeny v TTS inde, ok? Sokce, tam mi kludne naloz, ale nie tu :)

edit: prispevok je tu viewtopic.php?f=1&t=3859

K zrazu: problem s vyberanim vstupneho je inde. OZ TTS nevedie uctovnictvo (toto uz fakt nie som ochotny platit z mojich sukromnych penazi) a preto je velmi problematicke robit akekolvek financne operacie pod hlavickou TTS. Sponzorske prispevky (mimochodom to nie je sponzoring v pravom zmysle slova) ci ine fin operacie isli cez moju a wakeeho firmu. takze to zase bolo na nas znasat naoko nesuvisiace veci (fakturacia, uctovnictvo atd). Takze oficialne TTS nerobi nic s peniazmi. Ak by sme ale chceli robit s hotovostou aj na inu firmu, je tam dalsi problem - musime mat bud reg pokladnu alebo prijmove pokladnicne listky a nasledne to opat prehnat cez uctovnictvo.
Obrázok

mimo
Mimo prevádzky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Streda, 29. Apríla 2009, 14:03

To vstupné bolo myslené ako dobrovoľne-povinné :lol:

ale zbytočne sa to tu rozoberá pokiaľ nevieme koľko € dá PPC ...
ex:
Corolla E9 1.6 GTi

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Streda, 29. Apríla 2009, 20:44

Hoši a hošice,

súdruch "peceda" má kua vela pgáce a všeobecne sa nestíha moc goboty okolo zgazu. Howgh.

AVŠAK:

- Máme staronového sponzora PPC Team Plus v sume XY €
- Jeden súkromný sponzor v sume XYZ €
- Druhý súkromný sponzor v sume ABC €
- Paddock na Pezinskej babe je prisľúbený za rovnakých podmienok ako pred rokom

Mená sponzorov a prípadné výšky príspevkov budú zverejnené, len ak o to požiadajú, a v zmysle vyššie uvedeného (t.j. čo Elvis písal o účtovníctve a fungovaní OZ) s ich použitím a zverejňovaním budeme narábať OPATRNE.

Dôležitý záver je, že Fajry vykonzultoval prvého a druhého sponzora, takisto ako aj Paddock, ktorý bol v nedávnej dobe (a nebyť Fajryho, tak to ani nezaregistrujem) predmetom prechodu užívateľských práv z Veteran Car Clubu Pezinok na iné osoby. Dokonca ani dobrý známy, ktorý sa priamo angažuje vo VCC PK, mi to nespomínal, informácie sú veľmi čerstvé. Tretí sponzor je nám blízky človek, ktorý mi osobne prisľúbil sponzoring už minulý rok, takže som mu veľmi vďačný, že dodrží slovo. Okrem toho máme viacero ochotných a schopných spolupútnikov, barmanov, výčapníkov, zabávačov a spoluorganizátorov (veď vy sa tu nájdete v tom zozname..), takže nič sa nemení, ZRAZ BUDE. Program by mal byť podobný ako minulý rok, znovu však máte priestor na nejaké konštruktívne návrhy.

Ešte sa vrátim k tomu OZ. Viem, že každý z vás o tom niečo vie, ale dovolím si len pripomenúť, že rozbehnúť OZ v takej podobe, aby pracovalo s peniazmi, organizovalo pravidelne valné zhromaždenia, viedlo účtovníctvo, predávalo suveníry a malo zisky zo vstupného: na to naozaj momentálne nie sme (a asi ani zatiaľ nebudeme) pripravení. Takýto prístup vyžaduje radikálne zmeny v stanovách, prístupe ľudí (členské, preukazy, hlasovania, fanatizmus a plné nasadenie celej organizačnej štruktúry) či organizácii a fungovaní (účtovníctvo, audity). Nemusím pripomínať, že aj OZ sú v prípade "finančných" aktivít častým terčom kontrol a auditov.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Martin E11
panic
Dátum registrácie: Štvrtok, 20. Septembra 2007, 12:34

Príspevok od používateľa Martin E11 » Streda, 29. Apríla 2009, 22:05

chlopi klud
Zraz je super akcia a aspon sa mame na co pol roka tesit. A pol roka o com pisat a pozerat fotky. A nie hadat sa o tom co predseda a co nie.

Inak minuly rok sa planoval nejaky hod zotrvacnikom, mohlo by byt nieco podobne. Ked tak hod gumou alebo nejakou tazkou suciastkov. Ci? Mam v pivnici poloos zo skodovky a homokineticky klb. :lol:
Corolla Verso
corolla E11 Combi
favo black line
s105

sokce
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokce » Štvrtok, 30. Apríla 2009, 08:26

Martin, čím viacej aktivít sa podarí vyvinúť, tým lepšie :) nech je zraz každým rokom pestrejší a krajší :) myslím že to je cieľom každého :)
A mimochodom bude nejaké to organizačné stretko???
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk

mimo
Mimo prevádzky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Štvrtok, 30. Apríla 2009, 12:53

Neviem či je to k veci ... ale Kofola nás podporí min. tak ako vlani ( nie finančne ale materiálne ) ...mám to potvrdené na 99% ( to 1 % je pre prípad že by prepukla pandémia mexickej chrípky )

tak by som poprosil kompetentných aby pri výrobe zrazového letáku bolo myslené na tohto sponzora .
ex:
Corolla E9 1.6 GTi

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 30. Apríla 2009, 13:36

Aká chrípka prosím Ťa??? - keď ju miluješ, nie je čo riešiť... :lol: :lol: :lol:
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 30. Apríla 2009, 14:06

paradicka.. ano ano letaciky. uz by som ich aj rozdaval po Toyotkach :-))) nejak sa tu po Velkom Krtisi a vychode rozmnozili :-D
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní