7g... sorry ale pokial to nieje prekopane auto (napriklad fensport 3sgte), tak je to pekne auto pre neznejsie pohlavie, aj ked ten zadok sa peknym nazvat neda (celicin:), 7g uz nema gule narozdiel od starsich gen... je to taky eunuch
za tie $ jednoznacne 6g GT FOUR a ak nie tak bez debaty focus RS- na svete nieje lepsej predokolky ... za tie prachy mas v RS techniku pomali supersportov ktorym dokaze na klukatom terene aj konkurovat, ved ako novy sa predaval lacnejsie ako stala vyroba... ford chcel vsetkym ukazat aky su machri a aj sa im to podarilo (aj ked o inych fordoch mam inu mienku)
kupa 7th gen
Moderátor: Leňulka
ja som si doviezol Celicu T23 a som spokojny...masl som uz vela aut resp.ich aj vozim ale toto sa mi zatial najviac rata.Super motor (nehovorim ze brutalne silny ale na nase cesty my to uplne ze staci) mam tam 4bodovy vstrek LPG jazdim za 7-8 litrov plynu a jaka parada. Je to fakt super auto...oproti europskym...a fordom a takym sunkam sa toneda zrovavat.Moj nazor.
Re: kupa 7th gen
bravojtd
panic
Odpoveď s citáciou
Poslať
ja som si doviezol Celicu T23 a som spokojny...masl som uz vela aut resp.ich aj vozim ale toto sa mi zatial najviac rata.Super motor (nehovorim ze brutalne silny ale na nase cesty my to uplne ze staci) mam tam 4bodovy vstrek LPG jazdim za 7-8 litrov plynu a jaka parada. Je to fakt super auto...oproti europskym...a fordom a takym sunkam sa toneda zrovavat.Moj nazor.
,nepredavas momentalne svoje auto ???(http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... %C5%A5+%21
panic
Odpoveď s citáciou
Poslať
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný