Ale podľa mňa to ani autoelektrikár nemusí byť...skôr by som to dal niekomu, kto sa hrabe v menšej elektronike...potom daj vedieť, lebo som si nie celkom istý, či mangelíne ide 1. rýchlosť na ventíku, tak by som sa nechal poučiť
Studený vzduch zo stredového panelu
Moderátor: AndyGTP
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: Studeny vzduch zo stredoveho panelu
Hmmm, ja som zas ochotný, ale nie som elektrikár
Ale podľa mňa to ani autoelektrikár nemusí byť...skôr by som to dal niekomu, kto sa hrabe v menšej elektronike...potom daj vedieť, lebo som si nie celkom istý, či mangelíne ide 1. rýchlosť na ventíku, tak by som sa nechal poučiť
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- thegreenest
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 14. Mája 2008, 18:55
- Kontaktovať používateľa:
Re: Studeny vzduch zo stredoveho panelu
No 4. rychlost ide aj bez toho, 3. rychlost ide iba s tym (ale predpokladam ze to ma viac okruhov a ze ten "okruh" pre 3 rychlost je tam v pohode a 1 a 2 su dodrbkane), navyse je to trosku popraskane cca v strede, typujem ze od tej teploty.
Toyota "Angelika" Corolla 4E-FE sedan 206 000 E11
Ex: Nissan "Evžen" Bluebird 90, 2,0D
Ex: Nissan "Evžen" Bluebird 90, 2,0D
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných