Kúpa Corolly - rady

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa Corolly - rady

Príspevok od používateľa Rasťo » Streda, 10. Februára 2010, 08:30

Chlapi skúste nabudúce tie fotky vkladať buď ako thumbnaily, alebo ich zmenšujte...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

andy.gee
panic
Dátum registrácie: Streda, 29. Apríla 2009, 20:36

Príspevok od používateľa andy.gee » Streda, 10. Februára 2010, 10:05

za tu cenu celkom fajn .. aj ked trosku poobijana bola spredu aj zozadu ale to az tak nevadi kym je vsetko funkcne ;-)

akurat si musis byt vedomy toho, ze ma najazdene realne okolo 300 000 km, lebo volant a pedale su uplne rovnako osuchane ako na mojej, ktora ma 300t km takze si skontroluj kedy boli robene rozvody pre istotu, rozvody maju zivotnost 5 rokov alebo 90 000 km

ale zase bat sa nemusis, tie auta vydrzia daleko viac ako 500 000 pri spravnej udrzbe takze verim, ze ti bude este dlho chodit

a dalsia vyhoda, ze ta tvoja by mala byt tak ako moja MADE IN JAPAN 8) a tu kvalitu tam aj po rokoch citit

PS: neviem ci si z ke alebo je to este stara SPZtka, teda ak si z vychodu a ak by si potreboval nejake diely tak ti ich viem zohnat lacno z polska, ci uz sviecky, rozvody, brzdy atd atd
Obrázok Toyota Corolla Combi 1.6 VVT-i 12/2005 + LPG (BRC)

atnert
nula
Dátum registrácie: Pondelok, 8. Februára 2010, 20:54

Príspevok od používateľa atnert » Streda, 10. Februára 2010, 21:23

Ako myslis poobijana?

S tymi kilometrami sa to dalo predpokladat, aj ked 300 000 som necakal. Tak ale uvidim po prvych stovkach km ako na tom co je. Kazdy den nachadzam nejaku chybu :)

Inak, som z Ke, takze urcite nieco budem potrebovat.

andy.gee
panic
Dátum registrácie: Streda, 29. Apríla 2009, 20:36

Príspevok od používateľa andy.gee » Streda, 10. Februára 2010, 22:41

atnert napísal:Ako myslis poobijana?
S tymi kilometrami sa to dalo predpokladat, aj ked 300 000 som necakal. Tak ale uvidim po prvych stovkach km ako na tom co je. Kazdy den nachadzam nejaku chybu :)
Inak, som z Ke, takze urcite nieco budem potrebovat.
no nemyslel som nejako velmi poobijana, skor tam nejake spary niesu najrovnejsie ale to je na auto v tych rokoch normalne, za tie roky sa pritrafi nejaky tukanec a tak

s tymi dielmi sa kludne ozvi, napisem ti sukromnu spravu

tieto auticka vedia este velmi dobre pochodit fakt a aj chytit za srdce len po tych rokoch to uz chce nejaky ten servis
Obrázok Toyota Corolla Combi 1.6 VVT-i 12/2005 + LPG (BRC)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných