Turbina na predaj
-
Izzirajder
-
mison
-
izzirajder
no co ja viem, sadnem si, nastartujem, pridam plyn, radim, 1 -2-3-4 , uz letim 200, zacina mi byt teplo, ale este dam 5 ide..ide.. ale uz musim brzdit lebo byvam len 7 km od kamosky...no tak nejak..
ale to len niekedy, ked mi j.bne
no neviem minule som sedel alfa 156 2 liter, neviem kolko ma (asi 130 PS) ale hmmm...celkom tobre zacali otacky...ale to auto prave zomrelo , ked moje zacne byt uz zaujimavy
ale to len niekedy, ked mi j.bne
no neviem minule som sedel alfa 156 2 liter, neviem kolko ma (asi 130 PS) ale hmmm...celkom tobre zacali otacky...ale to auto prave zomrelo , ked moje zacne byt uz zaujimavy
-
izzirajder
a v zime ked je sneh.
zase sadnes , nastartujes........
das 1 plny plyn, citis ze kolesa 3 pretacaju, auto klesne o 10 cm, a vystartujes (presnejsie vyletis...) a ides a ides... 1..2...3 nasnezenych cestach ides 100 a nic, keby bolo leto
a ked sa dupnes na brzdu, tiez no problem, ked zacnes s tym blbnut robi co chces, do lava , do prava, jednoducho ...maria....
zase sadnes , nastartujes........
das 1 plny plyn, citis ze kolesa 3 pretacaju, auto klesne o 10 cm, a vystartujes (presnejsie vyletis...) a ides a ides... 1..2...3 nasnezenych cestach ides 100 a nic, keby bolo leto
a ked sa dupnes na brzdu, tiez no problem, ked zacnes s tym blbnut robi co chces, do lava , do prava, jednoducho ...maria....
-
mison
-
izzirajder
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Izi: odkial presne si? Asi by som sa niekedy na to prisiel pozriet aj s kamaratom ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
-
izzirajder
-
izzirajder
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných