***MR2 SW20 - lacno***
-
mison
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
mison nie, toto je ina.
ta z cadce je teraz u niekoho kto ma nick jiji na tuningklube, som si s nim pisal a hned ma zacal dojebavat byvali majitel, nick jimi, ze co som za cocota ze sa tomu hovno rozumiem. no neviem, ja som len ziral, ten moj kamos to pozeral a nasli sme tolko chyb a zavad ze mi rovno povedal ruky prec... a za neho aj ruku do ohna dam.
ta z cadce je teraz u niekoho kto ma nick jiji na tuningklube, som si s nim pisal a hned ma zacal dojebavat byvali majitel, nick jimi, ze co som za cocota ze sa tomu hovno rozumiem. no neviem, ja som len ziral, ten moj kamos to pozeral a nasli sme tolko chyb a zavad ze mi rovno povedal ruky prec... a za neho aj ruku do ohna dam.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
-
mison
-
mison
- Elvis
- Toyota guru
mison, ano je to ta kosicka, ale nakolko by som ju celu prekopal tak je to jedno nejaky nesediaci kufor ci predny garambol, len zistit ako velmi to bolo burane v predu, nerad by som sa vozil v banane
ved ked to bude aktualne tak ju pojdem kuknut a uvidim

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
-
mison
-
mison
No banan to nieje, nebola ani na streche tak ako ktosi pisal ked so ju kupoval. Bola tuknuta spredu aj zo zadu, ale je to v pohode. Za tu cenu je to super, je odstrojene calunenie aj narazniky takze si kazdy moze pozret ako to bolo buchnute a ako je to urobene. Myslim ze to nie je vobec zle a na tu cenu priam genialny. Ale pripominam ze auticko bude na predaj len v sobotu nanajvis v nedelu a cena pojde mozno este dolu to uvidim podla toho kolko penazi budem potrebovat. Je to v elektrike, s klimou, radio na cd a sportovi volantik dam podla ceny
stresne okna netecu, su tam 15 O.Z.
Toyota Starlet
Toyota MR2 SW20
Toyota MR2 SW20
-
mison
elvis mam total chaos..ja som ti poslal fotky tej cervenej celici z KE a ty si pisal ze si ju bol pozriet a
"takze bol som tam, 500 km hore dole...
Auto je TOTAL rozjebane, TOTAL GRC, tam nesedi jeden jediny plech na tom aute, milion kg gitu, motor vydava zvuky ako keby mal umriet, interier na zaplakanie, a to si este nevidel to auto zo zadu, kokos ja som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat, taky tuzing som este nezral, no skoda ze som to nevyfotil, nemal som sil... takze nic nakoniec "
takze aderenixovu http://www.printflow.sk/mison/mr2/IMG_3457.jpg si v reale ani nevidel? To co si pisal bola ta z cadce? Toto je ta rozmrdana co si opisoval co kupil jiji? http://www.printflow.sk/mison/mr2/Foto_inzerat.jpg
"takze bol som tam, 500 km hore dole...
Auto je TOTAL rozjebane, TOTAL GRC, tam nesedi jeden jediny plech na tom aute, milion kg gitu, motor vydava zvuky ako keby mal umriet, interier na zaplakanie, a to si este nevidel to auto zo zadu, kokos ja som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat, taky tuzing som este nezral, no skoda ze som to nevyfotil, nemal som sil... takze nic nakoniec "
takze aderenixovu http://www.printflow.sk/mison/mr2/IMG_3457.jpg si v reale ani nevidel? To co si pisal bola ta z cadce? Toto je ta rozmrdana co si opisoval co kupil jiji? http://www.printflow.sk/mison/mr2/Foto_inzerat.jpg
- Elvis
- Toyota guru
jaaj, no pozeram 
ja som bol pozerat tu v cadci, tu adrenixovu som nevidel. ta co je na druhej foto je ta z cadce, na fotke vyzera pekne (prave sa pozeras na pekny naraznik a cire smerovky) ale to si ju este nevidel z ineho uhla, nepocul a neotvaral ju.
ja som bol pozerat tu v cadci, tu adrenixovu som nevidel. ta co je na druhej foto je ta z cadce, na fotke vyzera pekne (prave sa pozeras na pekny naraznik a cire smerovky) ale to si ju este nevidel z ineho uhla, nepocul a neotvaral ju.

-
mison
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných