Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 14. Augusta 2007, 12:40

Andýýýý!!! Dráždiš kobru bosou nohou :!: Kysucká znamená KM, čiže Kysucké Nové Mesto, takže bacha na reči o vidiečanoch bo aj ja tu bývam ;-) Niežeby som bol nejaký úzkoprsý, ale už ma raz nasrdil bývalý minister školstva označením žilinskej obchodnej akadémie za vidiecku školu. A to veru nemal hovoriť o mojej Alma Mater, dvakrát som opľul jeho fotku a používal som slová nevyberaného charakteru. Určite bol z toho celý pif, teda paf :D
Bohužiaľ podobných pošukov je plno všade, či v Blave alebo Hornej Patyčkovej :roll:
AndyGTP napísal:
chmelo napísal:Kysucká značka a na prdeli veľký biely nápis SCHRANZ!!!
co ti j.. no ja umrem to tento srackovy styl odvodeny zvracanim od Hardcore music sa prepracoval uz aj na zadne sklo vidieckeho auta??? ja skapem, toto musim povedat kamosom, sa doseru, nabuduce mi ho odfot Chmelo plííz normalne z toho nechapem, srackari dementni, ako si myslia ze su tvrdi chlapci, hen, no hruza :D :D
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 14. Augusta 2007, 22:45

chmelo: soráč poneváč! az tak som to nemyslel :)

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Streda, 15. Augusta 2007, 08:29

V pohode, koniec koncov Slovensko je aj tak jedna veľká dedina a je jedno či si z horného alebo dolného konca. Akurát to mám ďalej do tej vašej krčmy na dolnom konci ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Sobota, 18. Augusta 2007, 12:33

Mňa vedia najedovať takýto vidláci, ktorí si myslia že majú nárok na dve miesta pri parkovaní
Obrázok
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Sobota, 18. Augusta 2007, 12:42

nejdem sa vyjadrovat k znackam SPZ,, bo aj ja mam KM,, a kazdy kto na juznejsom slovensku to vidi,,tak pocujem velmi zle vyjadrenia,,, a pritom ja som neni kysucan,, ale o tom potom,,, to ma netrapi,,, k tomu parkovaniu,, je to preto, ze niektori ludia su radi,,ze vedia jazdit dopredu,,, nemozme ocakavat,,, ze zvladnu taku zlozitu vec,, akou je cuvanie,, a ked by aj ju vedeli zvladnut,,tak pri cuvani sa pozeraju cez zadne okno,, predtym stihli vybit frajerke predne zuby,,ked davali ruku za spolujazcovu sedacku,,, takze my,, ktori vieme cuvat na zrkadlach,, ,vieme zaparkovat len na jednom mieste,,, a tych ostatnych mozme len lutovat.

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Nedeľa, 19. Augusta 2007, 19:24

mna kedysi davnejsie tak nasral jeden cechur, co ma obehol v dedine asi 100vkou (mozno som to tu aj pisal uz) a na zadnom narazniku chrochtavky ftédeíčku napis "Čech - král slovenských silnic"
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Pondelok, 20. Augusta 2007, 00:04

inac to je pravda....cesi sa tu obhanaju neskutocne rychlo !
Stretnem mnoho sialencov, no cesi ich prekonavaju snad vsetkym. Bezne vidno ceske auta uhanat mestami 100-130 .....ono su to vacsinou obchodni zastupcovia - alias "dileri", ale vacsinou sa jedna o nasich robosov "gastarbeiterov", ktori si chodia zarobit do ceska nejaku tu korunu. :( :(
Vymlete mozgy ti robosi
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Pondelok, 20. Augusta 2007, 00:17

ee,,, to bude tym ich bodovym systemom,,, tu sa chodia vyblaznit,, bo tu maximalne sostanu pokutu,,, vedia ukecat cokolvek,,, a nasi mudri zeleni su natolko lenivi,, ze ani neoznamia do ciech, ze ich obcan tu robil bordel.

mimo
Mimo prevádzky
Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Utorok, 21. Augusta 2007, 17:19

academic napísal:jeeej zlati chlapci z petrzky.....petrzka je najkrajsia cast slovenska a cela bratislava ;-) ziju tam najmudrejsi a najlepsi ludia. Maju krasne nove bavoraky a jazdia uplne slusne a predpisovo.
najlepšie je ked niekto súdi ludí podla toho odkial sú a aké majú značky a nie podla toho aký sú ....
nebudem predsa tvrdiť že všetci čo majú značku ZV , alebo akú vlastne máš academic, sú .... za to že ti si .....

by som chcel vedeť čo teda je v tej petržalke čo sa inde nevidí , by ma to fakt zaujímalo alebo len tak táraš do vetra :?: ...si tam aspoň raz v živote bol alebo ti to len nejaký kamarát porozprával ....
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázok
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázok
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázok
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 21. Augusta 2007, 20:24

mimo> mas u mna pusu ;-)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Utorok, 21. Augusta 2007, 22:40

Ynteligent z vlastnych radov (plne parkovisko pred Avionom, hovado si to parkne cez dve miesta):
Obrázok

... a teraz mi pokojne nadavajte do skodovkarov ;-)

Inteleguani sa najdu v kazdej grupe, k tomuto Aurisakovi by som pokojne zaradil Celicara, ktory sa dnes na semaforoch pri Soravii smerom von z mesta postavil na 'pool position' sikmo predo mna, ked za mnou uz stali dalsie tri auta. Nebude predsa s takym ubermensch zihadlom stat piaty v rade, ked sa moze narvat z praveho odbocovacieho pruhu, nie?
Siva Celica poslednej generacie s BA znackou a nalepkou cierneho byka vlavo vzadu. Proste hovado. Ak ho niekto pozna, ze pozdravujem, jazdi ako prasa.

Sorry, nechcel som sa navazat do toyotakov, proste to tak sprosto vyslo. No a ceresnicka na koniec, dnes v noci mi nejaky zmrd z oktavky ukradol obe trysky z ostrekovacov celneho skla. Skoda par drobnych, inak nemam slov.
edit: kre (Majky), Ty si chcel tusim vo svojej Corolle vymenit tie flusajuce toyotacke za skododovacke, nevies o tom nieco? :D Samozrejme vtipkujem.
Naposledy upravil/-a AlfGordon v Streda, 22. Augusta 2007, 00:07, upravené celkom 1 krát.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Utorok, 21. Augusta 2007, 23:59

Alf ...nic si z toho nerob! Ja som dnes nemal kde zaparkovat,. pretoze taki arogantni tupci jak hen ten XOXOT na fotke (ZV 251BN) zaberaju dve miesta!!! XUJ, bodaj by mu vyfuk odpadol ! Keby mal aspon poriadne auto....ale nejaky SOPEL Vectra

Obrázok
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Streda, 22. Augusta 2007, 00:02

treba ich premiestnit,,, ja by som pouzil zapalku,,,

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 22. Augusta 2007, 00:45

Alf: no to je v pici, jeden aby mal vsetko ukradnutelne priklincovane k autu ;-)

mna vie najviac nastvat, ked niekto nieco slubuje, a nesplni, a takisto ked si ludia nedokazu udrzat potrebny nadhlad.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 22. Augusta 2007, 09:33

zima, prievan, okna dokoran, s bicyklom po snehu, dazd, studena sprcha, nalahko obleceeny vtedy som zdravy ako buk ale teraz ! terazz! dpc neni tyzden kedy by som nesoplil ako male decko a zvlast mam pocit ze doma... znamena to ze som alergicky na domov???

a mozem ja tyzdenne najazdit aspom 500 km??? a davat kopu prachov do nadrze??

a mozem sa ja normalne ucit na skusky ked je roboty jak nasranej ?? no mozem?? este aj frajda: a doojdes dneska zamnou?? no mozem?
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní