Tankovanie v Tescu
Moderátor: Elvis
-
ToyoCarE
Re: Tankovanie v Tescu
ja som myslel ze zacitit rozdiel medzi benzinom a naftou,,, to musi kazdy vediet rozoznat
- Youngblood
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 20. Júna 2007, 19:11
Kazdopádne mam jedného kamaráta, byvali pumpár... Vravel že aj jemu sa stalo, že dosiel typek s tankerom a napustil mu 2000L nafty do benzinu. Až vtedy šoférovi cvaklo, že on doviezol naftu a ne benzín
A ako pises, vraj to bolo kurevsky citit na benzine, že smrdí naftou

Toyota Celica TS23, VVTL-i (2ZZ-GE)
Ex:Toyota Celica T23, VVT-i (1ZZ-FE)
If U dont fight, U lost allready!!!
トヨタ セリカ
トヨタ セリカ
-
ToyoCarE
heh,, aspon viem,, ze soferom je jedno co tankuju,, ked na Orave ked sa to stalo,, tak do servisu islo asi 50 aut,,,
- Youngblood
- začiatočník
Aj tu chodili reklamovat ludia, lenze on na druhy den zobral dovolenku na 2 tyzdne a radsej cakal kym sa situacia ukludní

トヨタ セリカ
トヨタ セリカ
-
ToyoCarE
tak ci tak,, nechcel by som byt v jeho kozi,,, predstav si,, ked mu to prisiju,,, tak ho to vyjde na velke prachy,,,. Aj dnes som ako vzdy natankoval pri Tescu,,,
- Youngblood
- začiatočník
A este nieco... Chválim kvality cerpacky Shell, lebo podla mna V-power a V-power racing su perfektne paliva, ale chalan robil na Shellke 
トヨタ セリカ
トヨタ セリカ
-
ToyoCarE
ako som povedal,,,, moze sa stat u kazdej pumpy ze nejaky debulus nacerpe do nadrzi nieco ine,, je to tym,, ze to robia ludia,,,
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
to je sice pekne, ze je to tym, ze to robia ludia... aj lekari su ludia, a ked sa zmylia, je to pruser... niekto za to musi byt zodpovedny a vzniknutu skodu nejako musi zaplatit...ToyoCarE napísal:ako som povedal,,,, moze sa stat u kazdej pumpy ze nejaky debulus nacerpe do nadrzi nieco ine,, je to tym,, ze to robia ludia,,,
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
skoda len,, ze ked sa nieco take stane,, tak sa neprijimaju nijake zlepsenia aby sa tomu v buducnosti dalo zabranit,,, a predpokladam,, ze s tym platenim sa to tiez asi nejako ututle,,, co viem,, tak na Orave nikto nic nezaplatil,, pumpa to cvakala,,, a ona za to nemohla,, sofer to posral,,, dokonca jazdil dalej,, a este k tomu predaval po dedinach nacierno paliva rovno z vozu,,, par krat som ho stretol.
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
- Kontaktovať používateľa:
A najhoršie je, keď človek nevie čo má vôbec natankovať. Minule som tankoval na JET a naskytol sa mi nevídaný pohľad. Pán cca 40rokov, tuším zo ZA, ale to nie je podstatné, došiel na JET a nevedel čo má natankovať, išiel sa poradiť za predavačkou, ale nakoniec neviem či nenatankoval olovnatú 95... Lenže ako som minule pozeral na OMV pri lamači, tam som nevidel označenie že natural. všetky boli super, super plus a neviem čo... super95VS a takéto drísty... tiež som mal šalát... a doteraz mám
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Ty brďo to sa ešte niekde ako predáva iný, ako bezolovnatý benzín?
Som fakt nevidel iné, ako naturál - ono aj keď ho niektoré čerpačky značia divoko, vždy je na stojane napísané, že je to bezolovnatý benzín - im to prikazuje zákon to tam mať napísané...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
-
ToyoCarE
myslim si,, ze by sa v legislative mal objavit zakon o rovnakom oznacovani benzinov,, viaceri maju z toho gulas,,, napr u Shell V-Power nieje 98 oktan,,, ale 95 s prisadami.
- Youngblood
- začiatočník
Tak tak. Ale benzín neni ako benzín! Tož zdá sa mi že shellka na V-power zaručuje oktánové čislo 95! Iné čerpačky tam prcnu že tu máme benzin 95 a ten benzin má skutočné oktánové čislo kolem 92-93!ToyoCarE napísal:myslim si,, ze by sa v legislative mal objavit zakon o rovnakom oznacovani benzinov,, viaceri maju z toho gulas,,, napr u Shell V-Power nieje 98 oktan,,, ale 95 s prisadami.
トヨタ セリカ
トヨタ セリカ
-
ToyoCarE
takto,, pozri si cenu 91 a 95, ,je skoro ta ista,, takze je jedno,, ci tam naankuju 91 alebo 95,, ked vstuopna cena je rovnaka,,, tomu neverim,, skor je tu problem s presakovanim vody do nadrzi,, a potom tankujeme sajrajty.
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Nevedel som nájsť lepší topic o benzíne, tak to napíšem sem.
Včera som úspešne natankoval na OMV nový benzín 95Carrera (natural s aditívami). za tieto dva dni môžem posúdiť že je to naozaj dobrý benzín, už pri kúpe ma presviedčala iná farba benzínu (na OMV sú také bublinky s benzínom a tam človek vidí čo tankuje), iný pach a najmä troška iné správanie motoru. Zase sa začínali prejavovať na mojej corollke "dieslové" prejavy motora, tak som si povedal že asi to treba zase prečistiť kvalitnejším benzínom ( pri tom pravidelne tankujem 95natural na Esso a OMV). Každopádne minimálne odporúčam aspoň vyskúšať, nie že by som tu robil teraz nejakú reklamu OMV, je to na každom z vás
peace
Včera som úspešne natankoval na OMV nový benzín 95Carrera (natural s aditívami). za tieto dva dni môžem posúdiť že je to naozaj dobrý benzín, už pri kúpe ma presviedčala iná farba benzínu (na OMV sú také bublinky s benzínom a tam človek vidí čo tankuje), iný pach a najmä troška iné správanie motoru. Zase sa začínali prejavovať na mojej corollke "dieslové" prejavy motora, tak som si povedal že asi to treba zase prečistiť kvalitnejším benzínom ( pri tom pravidelne tankujem 95natural na Esso a OMV). Každopádne minimálne odporúčam aspoň vyskúšať, nie že by som tu robil teraz nejakú reklamu OMV, je to na každom z vás
Toyota Celica T20 1,8
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných