160 km/h, ano alebo nie
Moderátor: Elvis
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Re: 160 km/h, ano alebo nie
a to uz preco? 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
-
C3rn0
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
Nemozete zase vsetko odvijat od vlastne schopnosti jazdit rychlejsie ako 130. Ak by bol na cestach iba toyotateam ( nemyslim poctom, ale sposobom jazdy ) nemal by som strach ani z 160km/h(+30..). Nespochybnujem schopnost novsich aut ist takto rychle a pri tom bezpecne. Spochybnujem len ostatnych ucastnikov premavky, postihnutych TDI efektom a vrabcim mozgom. Spochybnujem nasich dementnych cestarov (cest vinimkam), spochybnujem jebnute znacenie na cestach, jebnute znacenie vyjazdov z dialnic atd. Tato rychlost (160km/h) vyjadruje bezpecnu rychlost pre vsetkych na komunikacii, nie len pre tych, ktoru tuto trasu poznaju dokonale. Ak su useky kde chcu povolit viac ako 130km/h, nech to spravia dopravnou znackou. Ale plosne nase cesty na to ani z daleka nie su pripravene. Predsa len, tak pokuta pri rychlosti nad 150 je pre mnohych riadna brzda.
Cize 160km/h podla mna momentalne na Slovensku uplna absurdnost !
Cize 160km/h podla mna momentalne na Slovensku uplna absurdnost !
-
ToyoCarE
to drgi:
viezol som sa v aute,, ktore malo vykon mensi,,, maximalka bola niekde na 180,,, a malo aj dst rookv,,, a ked sme isli cez 150,,nechci zazit to co ja,,, trieskave zvuky od podvozka,,, mensi vetrik zboku a auto lietalo ako keby bolo s papiera,,,
po dalsie,,, viete si predstavit dostat defekt na predne koleso pri rychlosti 160? Nemusi to byt ani chyba vodica,, ani starej gumy,,, ale nahoda.
viezol som sa v aute,, ktore malo vykon mensi,,, maximalka bola niekde na 180,,, a malo aj dst rookv,,, a ked sme isli cez 150,,nechci zazit to co ja,,, trieskave zvuky od podvozka,,, mensi vetrik zboku a auto lietalo ako keby bolo s papiera,,,
po dalsie,,, viete si predstavit dostat defekt na predne koleso pri rychlosti 160? Nemusi to byt ani chyba vodica,, ani starej gumy,,, ale nahoda.
- paranormalny_somarik
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Co hovoris na defekt pri 130km/h?
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
ze je taka ista sanca prezit ako pri 160km/h. Inak havarka pri rychlostiach nad 100km/h je statisticky ista smrt a budme radi za tie vynimky co ju prezili ako elvis napr.
- Youngblood
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 20. Júna 2007, 19:11
No 130 alebo 160 je určiťe dost velky rozdiel... Možno že pri 130 dostaneš len hodiny ale pri 160 to už par X otočiš cez strechu...paranormalny_somarik napísal:Co hovoris na defekt pri 130km/h?
Mám známeho, ktorý pracoval na sanitke. Bol pritomny pri X nehodach. Vravel mi že videl nehodu v 70-80km/h a videl podobnu v 100-110km/h a že ten rozdiel je neporovnatelny... V 70-80km/h sa skoro nikomu nič nestalo až na niaku tu zlomeninku a otras mozgu ale v 100-110km/h 1 mřtvy a 2 v nemocnici v kritickom stave.
Toyota Celica TS23, VVTL-i (2ZZ-GE)
Ex:Toyota Celica T23, VVT-i (1ZZ-FE)
If U dont fight, U lost allready!!!
トヨタ セリカ
Ex:Toyota Celica T23, VVT-i (1ZZ-FE)
If U dont fight, U lost allready!!!
トヨタ セリカ
- drgi
- Vševed
na zaklade dvoch nehod 70 vs 110 usudzovat, co sa stane v 130 vs 160...
kolki z vas, co ste proti, pravidelne jazdite po dialnici 150-160 ?
kolki z vas, co ste proti, pravidelne jazdite po dialnici 150-160 ?
-
ToyoCarE
ja sice nesom proti,,, ale opytaj sa inak,,, ako casto jazdime pod 150,, heh teda u mna,,, uznavam, ze dostat sus defekt nad 100 je otazka super velkeho stastia ak nas to nedostane na strechu,,, ono to zavisi od toho mozno, ako v tom momente drzime volant,, ak slabol, ,a stoci sa to do strany,,, tak vtedy uz cvela nenarobime,,, ale zalezi aj na tom,, na akych pneu sa jazdi,,, na pneu z Metra by som neriskoval ani 130,,,
- drgi
- Vševed
za posledne tri roky a cca 60 000 km som dostal JEDEN defekt, aj to doma na dvore.
-
ToyoCarE
ja som dostal viacej,,, jeden bol pri plnom voziku,,, v rychlosti asi 90,,, jedno koleso na voziku strelilo,,, pekne to mavalo s autom,,, ono staci aby na ceste ostalo nieco ostre,,, a uz je to,,, ale je to asi malo pravdepodobne,,, takze beriem spat uvahu o defekte
- paranormalny_somarik
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Ja som sa pytal len preto, lebo ani pri 130km/h nepovazujem defekt za nieco bezpecne. Uz ani nevraviac o defekte na okreske pri plnej premavke, pri povolenej rychlosti 90km/h v oboch smeroch.
Tymito uvahami sa dostavame akurat k tomu, ze najlepsie je auta nepouzivat vobec.
Tymito uvahami sa dostavame akurat k tomu, ze najlepsie je auta nepouzivat vobec.
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ajtak vacsina z nas jazdi nad 130, takze len nam to usetri peniazky, snad... ja dialnicu ajtak jazdim cez 200 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Podla mna je to zase iba
limit ktorý treba porusit, vyzva pre tych ktorim auto v pohode da 220.
Ty ludia nedodrzuju 130 a nebudu dodrziavat ani 160.
Ked nedodrzuju rychlost ako je to potom so stopkou,cervenou,prednostou a celou vyhlaskou je vidiet podla statistiky nehodovosti.
limit ktorý treba porusit, vyzva pre tych ktorim auto v pohode da 220.
Ty ludia nedodrzuju 130 a nebudu dodrziavat ani 160.
Ked nedodrzuju rychlost ako je to potom so stopkou,cervenou,prednostou a celou vyhlaskou je vidiet podla statistiky nehodovosti.
Toyota Corolla is a beautifull car!
Corolla E10 1,3 sedan
Corolla E10 1,3 sedan
- drgi
- Vševed
daro:
presne tak, a po nociach este okradame dochodcov v parku a ranajkujeme male deti
kedze v nemecku rychlostne limity na dialniciach nemaju, co potom asi robia na stopkach a s prednostou?
presne tak, a po nociach este okradame dochodcov v parku a ranajkujeme male deti
kedze v nemecku rychlostne limity na dialniciach nemaju, co potom asi robia na stopkach a s prednostou?
Ja nechcem aby sa niekto citil ,ze ho napadam.
Je to moj nazor.Nerad sa zapajam do takýchto debat bez konca,moja chyba .Nechal som sa uniest.
http://www.ibesip.cz/cs/Bezpecna-vzdalenost/
http://spravy.pravda.sk/rok-2006-vodico ... domace_p12
Je to moj nazor.Nerad sa zapajam do takýchto debat bez konca,moja chyba .Nechal som sa uniest.
http://www.ibesip.cz/cs/Bezpecna-vzdalenost/
http://spravy.pravda.sk/rok-2006-vodico ... domace_p12
Toyota Corolla is a beautifull car!
Corolla E10 1,3 sedan
Corolla E10 1,3 sedan
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní