"toyoty sa nekradnú!"
Moderátor: Elvis
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
AlfGordon - ja som svojej drahej "tunoval" corollu (posledna generacia) prave takto, prve co islo dole boli napisy zo zadu ale aj okolo smeroviek. Bud to, ako napisal fajry, nahrejes fenom alebo este lepsie teplovzdusnou pistolou, alebo to najprv pekne orezes zozadu orezavatkom na koberce (naces roh a potom pridvyhujes postupne). A ceresnicka je vyhodenie uchylnych podloziek pod SPZ a nalepenie SPZ kobercovou paskou, total krasny cisty efekt a tuning zadara... 

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
kobercova paska? To nepoznam - napis blizsie info ...Elvis napísal: A ceresnicka je vyhodenie uchylnych podloziek pod SPZ a nalepenie SPZ kobercovou paskou, total krasny cisty efekt a tuning zadara...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
a to vydrzi? Vsak ja som lepil obojstrannou lepiacou pasko antenu na celne sklo a po urcitej dobe sa to odlepilo ... O znacku by som prist nechcel 
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
musis pouzit speci pasku toxicku pevnu, mam taku. je to dost drahe, asi dva metre /tucnuckej vo vyske a uzuckej v sirke/ paske stoja aj 150-200 sk. Su urcene specialne na auto. A drzi to jak beton. Ale tuzing typu holy plech na holom plechu - co ja viem...nic moc. Radsej si opekni podlozku SPZ. Napr. nalepkou toyotateam
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
tuto pasku maju napriklad vo velkom baumaxe hore pri farbivach, par metrov stoji cca 3 kila.
Andy, podla mna je to super vizual, proste ziadne rusive veci na aute. Ved kukni nabuduce mojho turbo chrochta ci mlade corollu.
Fajry drzi to, neboj, aj cez zimu, samotna paska je tusim do -30 a drzi aj predna aj zadna. Prednu len musis troska ohnut aby kopirovala zoblenie naraznika. pasku postrihas a nalepis len na vypukle casti. garantujem ti ze uspech zaruceny. ale predtym do DOBRE odmasti tech benzinom
Andy, podla mna je to super vizual, proste ziadne rusive veci na aute. Ved kukni nabuduce mojho turbo chrochta ci mlade corollu.
Fajry drzi to, neboj, aj cez zimu, samotna paska je tusim do -30 a drzi aj predna aj zadna. Prednu len musis troska ohnut aby kopirovala zoblenie naraznika. pasku postrihas a nalepis len na vypukle casti. garantujem ti ze uspech zaruceny. ale predtym do DOBRE odmasti tech benzinom

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Ja mám na mojich "nových" 5. dverách že "XL" tak to musím nejako podlepiť čiernou fóliou, nech to nekazí image 
...a krásne 1,6GL 16 valve je vysypané v mogoňove na zemi pred križovatkou
...a krásne 1,6GL 16 valve je vysypané v mogoňove na zemi pred križovatkou
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
-
nighthink
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 4. Júna 2005, 12:38
Pridavam sa do skupiny okradnutych... Corolly sa zial naozaj kradnu, tu moju ukradli 28.2.2006 na ulici Mlinske Nivy pri business centre. Samozrejme, zase islo o D-4D.
Take skvele auto to bolo.. no ale na tom uz nezalezi. Ledva dosiahlo 8 mesiacov a uz je prec. Teraz budem cakat 2 mesiace na vysledok setrenia. Bol to leasing, tak som zvedavy na tu navratnost.
Iste je, ze moje dalsie auto musi byt zase toyota, ale teraz neviem kedy a ake a ci vobec to ma zmysel...
Dufam, ze tomu zasranemu parchantovi raz niekto riadne rozkope hlavu... ja som tu moznost zial nemal.
miso
Take skvele auto to bolo.. no ale na tom uz nezalezi. Ledva dosiahlo 8 mesiacov a uz je prec. Teraz budem cakat 2 mesiace na vysledok setrenia. Bol to leasing, tak som zvedavy na tu navratnost.
Iste je, ze moje dalsie auto musi byt zase toyota, ale teraz neviem kedy a ake a ci vobec to ma zmysel...
Dufam, ze tomu zasranemu parchantovi raz niekto riadne rozkope hlavu... ja som tu moznost zial nemal.
miso
Toyota Corolla 5d HB, 1.4 D-4D, MMT
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Asi viem ktora to bola, tiez robim v biznis centre. Ty si ju kupoval tusim v autogrande, ak si dobre pamatam na nalepku.nighthink napísal:Pridavam sa do skupiny okradnutych... Corolly sa zial naozaj kradnu, tu moju ukradli 28.2.2006 na ulici Mlinske Nivy pri business centre. Samozrejme, zase islo o D-4D.
miso
ozaj, a to ju ukradli cez den?
drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných