TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 9. 6. 2012 Pezinská Baba

Informácie o zrazoch a akciách, ...

Moderátor: Elvis

tofak
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22

Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 9. 6. 2012 Pezinská Baba

Príspevok od používateľa tofak » Utorok, 5. Júna 2012, 09:08

A este stale existuju trojuholniky, ked uz tam niekto stal a isiel kdesi, myslim, ze v pohode tam moze nehat trojuholnik a nik mu tam nezaparkuje ani neučoruje ten trojuholnik.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE

Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 5. Júna 2012, 09:24

ne, proste je to chujovina chciet v nasich podmienkach aby boli auta usporiadane podla modelov... Ako viete kolko pride ktorych modelov? Ze bude stacit to miesto? Ze nebude 3x viac celic ako trebars coroll? A dokedy budu chodit navstevnici? Su taki co pridu povedzme o 14:00 "po obede" nakuknut ako na rodinny vylet, co ked bude miesto pre Avensisy uz plne? Toto sa da realizovat niekde kde auta mozu stat v "nekonecnom rade", teda vzdy ked niekto pride postavi sa na koniec, a nie ked su usporiadane takmer v kruhu, hlavne modelovo vedla seba...
Celkovo nemam rad taketo diferencovanie v zavislosti od auta ake mam. Hlavne ked to dopadne ze sa potom zakladaju rozne minikluby, celicari, yarisaci, 4age, 4wd, supraci, atd... Je to sice fajn, vnutri klubu su info co sa tyka konkretneho modelu /zamerania klubu/ presnejsie, ale nechcem aby sme dopadli ako podobny klub tu nedaleko v zahranici. Rocne 5-6 mensich zrazov, ale ani jeden celoklubovy. Konflikty na fore, preco je to ci ono v sekcii trebars o celice a nie vseobecne, preco si napr. avensisari vedu svoju vlastnu cast fora, preco napr. jeden a ten isty problem rozoberaju v kazdej sekcii modelu ktory sa vyrabal s tym istym motorom... Boa, asi som sa zle vyspal :mrgreen:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

patres
toyoťák
Dátum registrácie: Sobota, 24. Júla 2010, 16:29

Príspevok od používateľa patres » Utorok, 5. Júna 2012, 09:59

no takze drichmat uz mam kde (dikes chalani) takze kludne mozem pomoct uz v piatok...
co by som mohol priniest aby som pomohol odlahcit usporiadatelom starosti...(cital som ze zhanate nejaky karton na sipky...nieco doma mam)
a kto pojde cez NR alebo nedaleko okolo na babu...ja by som mohol teoreticky okolo 14-15tej vyrazit z NR...:D sle kludne na niekoho pockam...:D
celica 7.gen-105kw vvti
celica 1.gen TA28 ST

Obrázok

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 5. Júna 2012, 10:13

tie kartony nemusis, to uz je doriesene, resp. doriesime ja vs. tofak, kedze okolo gaba asi nikto nepojde. V podstate na piatkove pripravy je asi vsetko zabezpecene, ale tusim este sa tu nejake predlzovacky spominali, ak mas nejaku dlhu, len pocitaj s tym ze ju pravdepodobne budeme potrebovat v sobotu az do konca zrazu, takze ak sa chystas odist skor, treba s tym nejako pocitat. ;-)

btw, andy, co anketove listky? Ak mas, posli, vytlacim, nachystam nejaku urnu atd...
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

patres
toyoťák

Príspevok od používateľa patres » Utorok, 5. Júna 2012, 10:17

hmm to mam take 5metrove max asi ale skusim nasim nieco lopnut tusim maju dlhsiu...:D
celica 7.gen-105kw vvti
celica 1.gen TA28 ST

Obrázok

tofak
Toyota guru

Príspevok od používateľa tofak » Utorok, 5. Júna 2012, 10:24

Patres mohol by si sa pripojit niekde na D1, predlzovaciek berem asi 50m, neviem kolko bude treba a vyzera to zatial dobre s mojim piatkovym odchodom, takze cez NR nepojdem. Berem kotucovu pilu tak narezeme aj na Babe, len aby to tam niekto dotrepal. Ak nebude mat kto tak to narezem v robote zo 7vrstvoveho kartonu, ten vydrzi a donesiem.

Kto sme na piatkovu jazdu smer MT na p.Babu:

1.Tofak
2.Ondrik
3.Patres?
4. ???

Mam uz aj dake simbolicke ceny tak 3 igelitky :D
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE

patres
toyoťák

Príspevok od používateľa patres » Utorok, 5. Júna 2012, 10:42

a nesmieme zabudnut na meter lebo budeme strateny...este ze jeden nosim furt v aute aby som omeraval nalepky...:D
ok tak daj priblizne cas kedy by sme sa mohly stretnut na D1ke a budem tam...:D
celica 7.gen-105kw vvti
celica 1.gen TA28 ST

Obrázok

patres
toyoťák

Príspevok od používateľa patres » Utorok, 5. Júna 2012, 10:44

ozaj a budeme davat aj nejaku ,,spanilu,, jazdu niekne naokolo napr pri konci zrazu?... bolo by to pekne zakoncenie zrazu nie?
celica 7.gen-105kw vvti
celica 1.gen TA28 ST

Obrázok

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Utorok, 5. Júna 2012, 11:11

ondrik napísal:ne, proste je to chujovina chciet v nasich podmienkach aby boli auta usporiadane podla modelov... :mrgreen:
Mas pravdu, vzdy sa to potom okolo obeda rozhadze ked sa zacne jazdit ...
Ale uz ked som bol prvy krat tak ma navigovali ze na tu stranu a niekde do zadu, dam proste boli rolky ...

Preto som aj pisal ze sa to bude tazko nejako dodrziavat a je to len schematicky na nejake najblizsie miesto +- k tomu co je v mapke.
Je samozrejme ze ked sa jazdi s autom a miesto ostava volne tak sa tam pichne niekto novy ...

Co sa tyka zgrupovania podla typu tak je to podmienene uz forom, aby bol prehlad ... snazim sa sice citat cele forum ale najma citam typy ktore maju rovnake motory, ci tam nieje nieco a ostatne prebehavam len podla nazvu temy.
A to ze sme deleni nie podla motorov, ale typov, hnet naznacuje k tomu ze poznam najma celicarov a corollarov clenov inych typov poznam len okrajovo a na to je tento zraz aby to vzdy zmenil...
No a preto sa v prvom rade tesim na ludi ktorych ako tak aspon online poznam a nieto este osobne a z toho dovodu sa aj postavim co najblizsie k danemu typu.

Nikto necaka ze sa to bude dat presne a sem tam sa najdu prechodne auta ale to je podla mna v pohode a nikto nikomu za to neodtrhne hlavu, ved na zraze obcas byvaju aj uplne ine znacky ...

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 5. Júna 2012, 11:44

Možno by nebolo márne to skôr koncipovať podľa toho, či niekto bude s autom manipulovať/jazdiť slalom a tak podobne a kto nie....mne napr. vyhovovalo parkovanie vzadu pri detskom kútiku, lebo doobeda som auto odstavil a poobede zas vytiahol....a možno aj kvôli bezpečnosti, keď tam vzadu budú poletovať pidilidi vo vyššom počte ;-)
Iným zas možno vyhovuje parkovať bližšie k dráhe a tak podobne...
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Utorok, 5. Júna 2012, 11:57

chmelo napísal:Možno by nebolo márne to skôr koncipovať podľa toho, či niekto bude s autom manipulovať/jazdiť slalom a tak podobne a kto nie....mne napr. vyhovovalo parkovanie vzadu pri detskom kútiku, lebo doobeda som auto odstavil a poobede zas vytiahol....a možno aj kvôli bezpečnosti, keď tam vzadu budú poletovať pidilidi vo vyššom počte ;-)
Iným zas možno vyhovuje parkovať bližšie k dráhe a tak podobne...
Presne tento postreh mal ANDY a ak si pozries druhu verziu mapy tak familly/bus su hnet pri detskom kutiku a oproti je avensis / carina ktore uz relativne povazujem za rodinne, a vedla famili su offroad, myslim si ze z offroadu tiez nebude vela "pretekarov"
Na kraj pri vchod sa dali "sportovejsie typy" a oldschool kde sa predpoklada ze budu jazdit...

Obrázok

teraz ma napada ze tam este nemame Paseo a Starlet :evil: paseo je lowtech celica 7, tak mozno by sme ich mali dat tam a Starletka je mini rolka tak ta by mohla medzi rolky...

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 5. Júna 2012, 12:08

Téééda....šikulky ste, len to nejako nestačím sledovať ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

ondrik
Toyota guru

Príspevok od používateľa ondrik » Utorok, 5. Júna 2012, 14:46

tofak napísal:Patres mohol by si sa pripojit niekde na D1, predlzovaciek berem asi 50m, neviem kolko bude treba a vyzera to zatial dobre s mojim piatkovym odchodom, takze cez NR nepojdem. Berem kotucovu pilu tak narezeme aj na Babe, len aby to tam niekto dotrepal. Ak nebude mat kto tak to narezem v robote zo 7vrstvoveho kartonu, ten vydrzi a donesiem.
Kto sme na piatkovu jazdu smer MT na p.Babu:
1.Tofak
2.Ondrik
3.Patres?
4. ???
Mam uz aj dake simbolicke ceny tak 3 igelitky :D
Tofi, ja mam taku staru rozdrbkanu kmitku z tesca, mozem zobrat tu, keby bolo treba nieco rezat tam. Aj ked pocitam podla Anduchovych slov ze nejake naradicko zabezpeci ten pan z arealu. Nemusis sa trepat s okruzkou. Dosky na plagaty narezeme doma, kto bude take rozmerne hovado trepat... ;-)
S patresom sa mozme pockat na Zelenci, na tych pumpach...
Orientacne by som rad bol okolo 17.00 uz na babe, takze tak cca pred 15.00 tofak z MT? Takze ten Zelenec okolo pol 5 - tristvrte?

Este ma trochu sere toto uprsane pocasie, kde je ten co slubil ze to zabezpeci??? :neutral:
Celica 96 2,0 GT 3S-GE

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 5. Júna 2012, 15:21

Mno pani, vyzera to tak, ze nebudem moct dorazit, takze keby siel niekto okolo a chcel zobrat nejakych par pier a olej pre Goldaka tak dajte echo.. myslim, ze to sice nikoho nespasi, ale ak by isiel niekto okolo tak by som to poskytol, tak ako som slubil..

tofak
Toyota guru

Príspevok od používateľa tofak » Utorok, 5. Júna 2012, 15:34

Ako chces, ale nemusis je brat, ta okruzna je tiez mala a reze pekne rovno, ale kludne ju vezmi, len mi napis nech neberem tu okruzku. O 15:00 by som isiel tak najneskor z MT. Radsej by som isiel o 14 az 14:30.
Vyzera, ze sa asi nik nepripoji v piatok.
Pocasie ani nekomentujem.

A len tak nahodou ked si spomeniem roky dozadu, uz mesiac pred zrazom ste sa tu dohadovali na spolocne jazdy na sobotu.
Z RK zo ZA z NR atd. a teraz nic???? Idete tam vobec niekto???
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE

Zamknuté

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných