Toyoty v autobazaroch
Re: Toyoty v autobazaroch
Obavam sa, ze ten majitel toho Lexusa nie je dilerom drog, ale je ich uzivatelom
Pri prezerani fotiek som si hovoril - Boze, Boze, Boze...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- Samuel
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
- Kontaktovať používateľa:
Kristejezisipane...vyzera to na dovezene z USA, tak dufam, ze to doriadili uz tam..ak nie, tak mu pojdem osobne jednu tresnut po gebuli..
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
praveze ja by som to videl na vyhodni obchod hento sa nepreda tak lahko a bud bude znizovat cenu alebo ho ukecate na ovela nizsiu
a dat hento do poriadku neni zas taka robata na desattisice 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- Samuel
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
Tiez som nad tym tak uvazoval, ale mozno tam budu veci, ktore su nenavratne a to technicky stav. Ktovie ako sa k tomu chalan spraval a co vsetko do toho nalieval..
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
takto zhovadit auto sa nepodari len tak hocikomu. Je to fakt smutny pohlad
...nasrat do ruk a 2 tyzdne nepustit k vode.
...nasrat do ruk a 2 tyzdne nepustit k vode.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- sonnicek
- Toyota guru
zhovadit sa po technickej stranke nedalo nic nakolko ma auticko v inzerate 21 000km a to zahrna tak 2-3 vymeni oleja pre fajnsmekrov co tomu nakladaju alebo 1 vymenu oleja pre "normalnych", inak si neviem predstavit co sa moze stat po 21 tisic kilometroch stat, napada ma jedine ze auticko nebolo regulerne zabehnute a bude si chlipkat viac oleja a benzinu, ale je fakt ze tam nie je nic co by nespravili sikovne ruky do povodneho stavu za 1-2 dni a pokial pojde s cenou tak o 5000-10000 tisic casom co to nepreda je to celkom zaujimava ponuka, uz len mat tie peniaze potom 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Len kto vie co porobil s motorom a ostatnymi komponentmi. Ak ho dal "nacipovat" alebo skusal dalsie frajerske vtakoviny, ktore vycital na pokeci v miestnosti "tuneri" tak je celkom mozne, ze bude dost nakladne to auticko dat do povodneho stavu. Mne osobne by velmi vadil uz len ten obrovsky nasavac na prednej kapote. Vobec sa mi to na tak elegantne auto ako je IS-F nehodi. O tych snurkach od tamponu co idu spoza svetlometov ani nehovorim ...
Samuel vo mne vyvolal nutkanie napisat predajcovi mail len s jednou otazkou ... ci ho do*ebal on alebo to uz tak kupil. No podla informacii na inzerate je PRVY MAJITEL.
Ak by nejaky 15 rocny chlapec s bohatym ocinom dostal toto auto ako predcasny darcek na 18tku ,tak presne takto si predstavujem, ze by s nim zaobchadzal. V skole na vytvarnej namiesto malovania stastnej rodiny sa odbavoval modrou fixkou na kryte motora
Schvalne... ked sa lepsie pozriete, vsimnite si ,ze trochu vidno srafovanie na tej fotke

Samuel vo mne vyvolal nutkanie napisat predajcovi mail len s jednou otazkou ... ci ho do*ebal on alebo to uz tak kupil. No podla informacii na inzerate je PRVY MAJITEL.
Ak by nejaky 15 rocny chlapec s bohatym ocinom dostal toto auto ako predcasny darcek na 18tku ,tak presne takto si predstavujem, ze by s nim zaobchadzal. V skole na vytvarnej namiesto malovania stastnej rodiny sa odbavoval modrou fixkou na kryte motora

Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
...a potom mu ta fixka prestala pisat. Kedze sa mu doteraz nepodarilo zohnat novu s takym istym odtienom, prava strana na "airbrush" este cakaMax11 napísal:Ak by nejaky 15 rocny chlapec s bohatym ocinom dostal toto auto ako predcasny darcek na 18tku ,tak presne takto si predstavujem, ze by s nim zaobchadzal. V skole na vytvarnej namiesto malovania stastnej rodiny sa odbavoval modrou fixkou na kryte motora Schvalne... ked sa lepsie pozriete, vsimnite si ,ze trochu vidno srafovanie na tej fotke
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
-
duffy
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 28. Marca 2011, 22:11
ja by som to az tak zle nevidel. vela mu urobit nemohol , neni co velmi co . OK ten intake mozno . nasavac je picovina , tie tampony detto , nic ine sa tomu neda urobit. vyhodnar donesol z ameriky ,
a vela takych sprznenych aut som v USA videl. takze neni problem , aj pneu su z USA , akurat ze general exclaim uhp nie su moc ultra high performance...
kazdopadne skoda auta.
a vela takych sprznenych aut som v USA videl. takze neni problem , aj pneu su z USA , akurat ze general exclaim uhp nie su moc ultra high performance...
kazdopadne skoda auta.
1998 Rav4 Best RAV ever..
2007 FJ cruiser lightly modded
-
duffy
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 28. Marca 2011, 22:11
1998 Rav4 Best RAV ever..
Nejake divne, nie?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Som pozeral aj na stranku toho predajcu a vsetky auta tam ma za podozrivo nizke ceny. Okrem tej ceny bude asi potrebne dokoncit leasing, ale nikde sa tam nic take nepise.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Som pozeral aj na stranku toho predajcu a vsetky auta tam ma za podozrivo nizke ceny. Okrem tej ceny bude asi potrebne dokoncit leasing, ale nikde sa tam nic take nepise.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
po necelych 30 minutach uz ten link nefunguje.
bolo to IS250 za 6000EUR, predavala ho firma z Belgicka. Teraz je to iste auto na predaj, ale cez rakusku firmu
tu je link, som zvedavy, dokedy bude funkcny...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
to bude riadny odrb, si myslim.
bolo to IS250 za 6000EUR, predavala ho firma z Belgicka. Teraz je to iste auto na predaj, ale cez rakusku firmu
tu je link, som zvedavy, dokedy bude funkcny...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
to bude riadny odrb, si myslim.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
typujem ze to bude odrb typu "prestahoval som sa do UK a nemozem si ho tu zaregistrovat" 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Klubaaaak ?
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=2835905
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
- sonnicek
- Toyota guru
hej to je mahono-va, vsetko vporadecku aj ma niekde temu niekde tu na fore o nejMax11 napísal:Klubaaaak ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných