"toyoty sa nekradnú!"
Moderátor: Elvis
-
nighthink
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 4. Júna 2005, 12:38
- Kontaktovať používateľa:
Udrbali mi ju za bieleho dna, niekde medzi 08:00 - 19:00... a kupoval som ju v Nitre, takze toto je este ina..
Apelujem tymto na majitela tejto Corolly, nech zmeni parkovisko.. minimalne.. a fakt, ak ma diesel nech si odmrda tie krepe D-4D, ja by som to teraz spravil aj za cenu poskodeneho laku..
miso.
Apelujem tymto na majitela tejto Corolly, nech zmeni parkovisko.. minimalne.. a fakt, ak ma diesel nech si odmrda tie krepe D-4D, ja by som to teraz spravil aj za cenu poskodeneho laku..
miso.
Toyota Corolla 5d HB, 1.4 D-4D, MMT
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
myslíš, že čorkári vedia, že kradnú lízingové autá? aj ked cash asi len tak hocikto za auto nevysolí, ale zase na druhú stranu sa dá auto kúpiť aj cez banku...AndyGTP napísal:kurva čo robí fízlica ked za bieleho dna miznu leasingove auta po celom slovensku!! smrt kurevskemu lizingu!!!
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
pozri, podla mna ukradnut auto za BIELEHO dna bez nejakych imobilizer kodov, ci kopie klucov ci ja neviem coho, sa len tak neda. A okrem toho, vsimaj si ze miznu NAJMA leasingove auta. Kurva do pici...
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
neviem ako to byva s leasingovkami celkovo, ale od mojho auta napr leasingovka kluc nema. a ani ho v ruke nemali. to viem na 100%
takze sance maju rovnake ako ostatni lopkari.
to D4D treba dat dole a este lepsie tam nalepit VVTi
jak ja som rad, ze nemam diesel. a 5 dveri (predsa len 3D auta su menej ziadane)
takze sance maju rovnake ako ostatni lopkari.
to D4D treba dat dole a este lepsie tam nalepit VVTi
jak ja som rad, ze nemam diesel. a 5 dveri (predsa len 3D auta su menej ziadane)
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
no kua, uz sa mi to prestava pacit...
1) zistit ci je auto na leasing je ten najmensi problem, staci si preklepnut znacku auta, nie?
2) prijebane napisy na autach a oznacenie motorizacie, do dnesneho dna som nedosiel na to aky maju zmysel... ja neviem co spekulujete, aj na mojom byvalom tdi to bola prva vec co isla prec, este hned v ten den som to tam nemal. poskodenia laku sa bat nemusite, to iba priblble francuzske auta maju dieru na dverach aby to tam paslo, corolla na 100% nema nic, iba prilepene napisy na dverach paskou
3) leasingovka vs servis vs lopkary vs policia, to je dnes uz viac menej jasne ze urcite vztahy tam su, minimalne medzi ludmi na spravnom mieste...
4) vzdy sa lahsie a prednostnejsie kradne auto ktore je total seriove, tj minimum poznavacich znakov. Auto co ma uz ine kolesa, folie, dole napisy , listy + nejake bezp zariadenie atd atd nie je az take zaujimave hlavne pre tieto dovody
1) zistit ci je auto na leasing je ten najmensi problem, staci si preklepnut znacku auta, nie?
2) prijebane napisy na autach a oznacenie motorizacie, do dnesneho dna som nedosiel na to aky maju zmysel... ja neviem co spekulujete, aj na mojom byvalom tdi to bola prva vec co isla prec, este hned v ten den som to tam nemal. poskodenia laku sa bat nemusite, to iba priblble francuzske auta maju dieru na dverach aby to tam paslo, corolla na 100% nema nic, iba prilepene napisy na dverach paskou
3) leasingovka vs servis vs lopkary vs policia, to je dnes uz viac menej jasne ze urcite vztahy tam su, minimalne medzi ludmi na spravnom mieste...
4) vzdy sa lahsie a prednostnejsie kradne auto ktore je total seriove, tj minimum poznavacich znakov. Auto co ma uz ine kolesa, folie, dole napisy , listy + nejake bezp zariadenie atd atd nie je az take zaujimave hlavne pre tieto dovody

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Po tom čo som si tu prečítal tak ma to až vydesilo
Ved to aby sa človek bál kúpiť nové alebo zánovné dieselové auto,rozmýšlal som že by som aj kúpil nové,bud avensis alebo Rav s dieselom ale asi zostanem pri tých starších,mám 2 známych ktorým ukradli lízované fábie a iba som sa im smial že sú blbí,nechcel by som teda dopadnúť ako oni
to tu už naozaj nikto nič negarantuje!!

Ved to aby sa človek bál kúpiť nové alebo zánovné dieselové auto,rozmýšlal som že by som aj kúpil nové,bud avensis alebo Rav s dieselom ale asi zostanem pri tých starších,mám 2 známych ktorým ukradli lízované fábie a iba som sa im smial že sú blbí,nechcel by som teda dopadnúť ako oni
to tu už naozaj nikto nič negarantuje!!
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní