Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 3. Apríla 2009, 21:23

Naštvať ani nie, ale smutne prekvapiť...
Tak som si dnes bol v ZA po diely na Kačenku (veľká vďaka chmelo že si mi všetko zariadil). Na MR-ke. A to som zase nemal robiť. No čo urobí slovák vlastniaci ledva idúce párkoňové hrkátko keď zbadá lepšie auto? (netýka sa majiteľov Toy a Lex - som bol prekvapený že som si so zopár ľuďmi aj blikol a videl som vyškerené xichty... :D )
No slovák si predsa musí dokázať aký je macho! Ľudia...toľko stoporených údov za volantmi som nevidel za celé to obdobie čo som dochádzal na MR-ke z RK do TN, ako dnes za cestu RK-ZA-RK a pred chvíľou RK-DK-RK, keď som bol sestru zaviezť do práce.
Už keď ma cestou zo ZA asi 60 ročný dedko na pažoute 206 s babkou na spolujazdcovom sedadle a vnúčatami vzadu ide cez Hubovú predbiehať cez plnú keď ja idem 75-78 km/h (je tam 70-tka), tak som to musel vzdať, zastal som a šiel som si kúpiť med od celkom fajnej slečny (pľuha nechcela mi dať tlf číslo :lol: ).
Proste ak mi tu nejaký policajt (ako moja sestra) ide hovoriť o tom, ako sa zlepšila bezpečnosť na cestách, tak mu/jej rád dokážem opak - ja pôjdem predpisovo a bezpečne, ale na 100% sa nájde erektilné teleso plné krvy a ejakulátu tesne pred výstrekom, ktoré si bude chcieť niečo dokázať a ohrozí nie len seba, ale aj mňa a pre istotu aj iných vodičov.
Prečo sestra? - to zažila na vlastnej koži - ako...idem s ňou do DK, lebo nestíhala - ja reku pohoda - máme pol hodiny - za 20 minút sme slimačím tempom tam... No odbáčam na DK z RK (nová svetelná) a vidím za mnou Tigra s krídlom ako svet so značkou začínajúcou TS (chlapi z Oravy bez urážky, ale no comment vo všeobecnosti). Už som sestre vravel "kukaj to rošambo čo bude". A aj bolo. Likavka - 50 plná čiara - idem skoro 60 - tlačí sa na mňa...reku pohoda...stále plná ide predbiehať..zákruta...v protismere zrazu kamión...pištia brzdy...piští sestra...chlapec sa zaradil nazad za mňa. To mi už začalo srdce tuhšie biť zaradil som trojku a chytil som volant oboma rukami....stále plná a autá v protismere...sestra bledá sa ma pýta že čo ako chlapec chce urobiť...ja na to že ma predbehnúť...ona že "pusti ho"...ja že "kde, keď tu nie je miesto?"...Brestová...prerušovaná 90 km/h...trojka...100 km/h...kukám chlapec ma chce predbiehať...v pravotočivej zákrute!!!!...je na mojej úrovni...púšťam plyn reku nech ide a ak do niečoho trafí, tak nech stihnem ubrzdiť...Tigra kua nestíha...nechápem...pozriem vedľa...mladík vypleštené oči a vedľa neho blondínka bledá ako stena...stále pustený plyn do kopca!!!...tigra ma začína pomaly predbiehať...zrazu kamión...kuuurvaaaa...tvrdá brzda+rýchle podraďovanie do dvojky...chlapec evidentne nepochopil, lebo som zrazu nebol vedľa neho a tiež šlapol na brzdy...našťastie má Tigra brzdy aké má, takže keď ja som mal na tachu 40 km/h a sestru na prednom skle prišrtenú zaseknutým pásom, on len svietil brzdovými svetlami a nekontrolovateľne sa radil predo mňa..len tak tak minul trúbiaci rozhojdaný kamión...sestra sa usádza nazad na sedadle a nadáva ako som ju ešte nikdy nepočul...chlapec evidentne v šoku stále brzdí...rovinka...prerušovaná...kua nezavadzaj!...predbieham ho...on bledý ako stena kuká že čo robím...dievča vedľa neho belšie než tie jej nylonové vlasy..."vidíš sestrička a toto mám skoro každú jazdu v MR-ke"...zvyšok cesty OK...idem stále svoje tempo, ktorým som v podstate až na to brzdenie šiel stále...
No a je to zo mňa von...a teraz už chápete chlapa v tej silnejšej Toyote, ktorý sa jednoducho nechce predbiehať a naháňať, lebo vie že má lepšie auto a možno aj lepšie šoférske schopnosti...a nepotrebuje si nič dokazovať...
MR-ka je super auto, ale už sa neviem dočkať Kačenky - to si ma na ceste nikto ani nevšimne a nik si hádam nebude chcieť niečo dokazovať... :?
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Piatok, 3. Apríla 2009, 21:54

rasto nechcel by som :(

ja som mal havaruku tak, ze tiez debilko obiehal kamion cez plnu do pravotocivej zakruty a zrazu boli predomnou na rovnako uz som si mohol len vybrat ci kamion alebo felda bol som v otcovej felde takze kompatibilita buracich bodov ok ale aj tak manzelka mala este rok bolesti v chrbtici a depku v aute...

presne ako hovoris najvacsi problem je ze na tej ceste niesi sam, ale xy dalsich vodicov, ktori mozu mat zly den, alebo si nieco kompenzuju ...

miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Príspevok od používateľa miguellito » Sobota, 4. Apríla 2009, 10:24

do prdele 8) :lol: toto som rad ze som si precital,sa mi nalada super zlepsila......viem ze to nemal byt srandopvny pribeh ale ten popis.....by si mohol byt spisovatel......som sa nachlamal.....no takychto pripadov som tiez par zazil....pritom ja mam celdicku ktora zas nejak zavodne sak vieme nevyzera....ale asi setkych co ma chcu silou mocou trhnut vzrusuje ta zlta farba -ktora asi strasne na tej zavodnosti pridava :lol: plus tie dve moje vyfuckove koncovecky-co mam uz od kupy auta asi setkym tvrdia ze mam twin turbo celicu :lol: ,zasadne nemam vzadu na aute nalepene pismena a cisla ze aky mam objem a co to je zac a kolko to ma ventilov-tak si to chce asi kazdy druhy zistit.........visia mi na zadnom narazniku jakoze sak pooood neee? a myslia si ze si to pojde clovek cez obec s nimi merat :D takze aj ked mam niekedy lepsie auto radsej si nic nedokazujem bo aj kebych mal neviem ake soferske schopnosti-co zatial nemyslim-tak sa mozem zahlusit a co je horcie aj niekoho ineho.....takze v obci max 60 furt aj ke dje 50ka uz a ked nejaky pickup alebo dodavecka alebo chalan s dvojmesacnym vodicakom potrebuje tade ist 100 a lepi sa jak ....... tak sa aaaaj uhneeeem a nech ideeeeee aj do p... :D to mi este pripomina nedavny zazitok ked v nedalekej obci sa oproti mne vyruti najprv neviem co vlastne to je -tym nemyslim aka znacka auta ale co za stroj pretoze sa to pohybovalo rychlostou cca dobrych 110-130kmh-obec :razz: -myslel som ze to je vznasadlo bo sa to hojdalo zhora dole tak divne.no.....a ked to okolo mne preletelo tak hla Honda asi coupe accord ci co su to zac-nejak som nestihol registrovat :lol: borec asi skusal nove tlmice hupalo ho ale kua drzalo .....mozno este zije... :lol:a niektor vedia ake su u nas na kysucach cesty ,tade kde on sa chodi teraz 40kou koli tomu ze kazdy ma rad svoje auto nerozsypane.......
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Sobota, 4. Apríla 2009, 19:27

:( http://toyota-celica.autobazar.eu/20-gt ... 32353.html lenulka ju predava ..... :shock: :( :cry: a este som ju ani nevidel nazivo..... :(
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Sobota, 4. Apríla 2009, 19:44

dufam prides na zraz, mozno ju este uvidis.. amozno uz stvorkolku
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Nedeľa, 5. Apríla 2009, 13:45

no to dufam ze pridem na zraz 8)
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

hornet74
panic
Dátum registrácie: Utorok, 31. Marca 2009, 14:31

Príspevok od používateľa hornet74 » Utorok, 7. Apríla 2009, 12:46

No mám objednaného aurisa 1.33 a včera mi volajú že autíčko už prišlo ale majú pre mňa zlú správu, že ho pri prevoze poškodili, tak poslali fotku na mail a za zadnými dverami na pravej strane je na tom úzkom páse plechu také preliačené. :oops: :( Hneď som mal po nálade, že či to majú opraviť, alebo si počkám na nové. Oprava do dvoch týždňov, vraj nemajú vlastnú lakýrnickú dielňu a keby som chcel nové, tak minimálne dva mesiace. Už som tri týždne bez auta a ďalšie dva mesiace si neviem predstaviť, tak som povedal že vezmem tohto. No normálne na porážku. :oops:
Toyota Auris 1,33 Dual VVT-i 2009

saboter
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 19. Januára 2009, 21:33

Príspevok od používateľa saboter » Utorok, 7. Apríla 2009, 12:49

Aspoň je už pokrstené ;-) .
ex: Corolla LB E11 Terra (vykuchaná), 1.4 4E-FE

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Utorok, 7. Apríla 2009, 12:54

dufam, ze budes ziadat zlavu aj napriek tomu, ze to opravia! Toto je snad zly sen aky maju predajcovia pristup ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 7. Apríla 2009, 13:04

zober ho so zlavou,... a aspon nemusis ty krstit! uz je :-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Samuel
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Samuel » Utorok, 7. Apríla 2009, 13:45

Hornet presne tak ziadaj zlavu.....popripade si ho daj u niekoho koho dobre poznas daj opravit na ich naklady....
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Utorok, 7. Apríla 2009, 14:39

Jednoznačne zľavu!!! a nie že Ťa napadne prispievať na opravu a ešte by som si dal pozor aby tam len nedrbli kilo gitu, ako majú "odborníci" v "autorizovaných servisoch" zvykom...

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Štvrtok, 9. Apríla 2009, 10:14

Tak, tak, žiadaj zľavu...ako väčšina iných tovarov, tak aj autá sú počas cesty až po vykládku v sklade poistené. To či poškodenie "tvojho" auta zistili pri vykládke, spravili zápis a budú si to uplatňovať u poisťovne a nafasujú od nej úhradu škody, alebo nie ťa vôbec nemusí zaujímať...to je problém predávajúceho. Takisto je väčšina zamestnancov poistená voči škodám spôsobeným zamestnávateľovi, takže je viac ako možné, že dopad reklamácie si predajca zahojí na poisťovni zamestnanca...
Prípadne s nimi skús bartrovať....elektróny, strešný nosič, alebo niečo, čo potrebuješ a je to cca v hodnote opravy, alebo samozrejme vyššie. Pre nich to bude určite zaujímavejšie a jednoduchšie, ako riešenie reklamácie....ich nákupná cena týchto volovín je samozrejme nižšia ako predajná, takže nemusíš mať strach, že kvôli tebe budú nejak extra krvácať ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 9. Apríla 2009, 10:30

Jaaa by som ich kľudne nechal krvácať... :lol:

aspire
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04

Príspevok od používateľa aspire » Utorok, 14. Apríla 2009, 08:27

Vcerajsie kolony pred Ladomerskou Vieskou zo Zvolena. Nic sa nestalo ziadna havarka, len debilny slovaci (tymto si sypem aj sam popol na hlavu) nevedia pochopit pravidlo zipsu pri zjazde z dialnice. Na dialnici som stal vyse hodiny a hned ako som ju opustil tak som normalne pokracoval dalej. Este ze som po sviatkoch siel poriadne najedeny :D
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava :-D

Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných