Bebo - RAV4 & Previa
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: Bebo - RX300
Kde to je? v pozadi by to mohli byt Martinky, ale neviem to nejako blizsie desifrovat
Inak Lexik vyzera super 
Nad Turcianskym Jasenom. Na prvej foto je Lysec, na predposlednej na lavo od auta cast Martinskych holi, na pravo Krivan.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Hmm, tak tam to veru este nepoznam.. niekedy by som to mal zmenit
Vyzera tam byt pekne prostredie 
V utorok urobeny komplet servis 150000km (menene oleje, filtre, rozvody a vsetko co sa pri tejto prehliadke robi). Jedina neplanovana vymena bol chladic, inak vsetko v uplnom poriadku. Lexan jazdi perfektne... vzdy sa tesim, ked ma caka dlhsia cesta, to si fakt vychutnavam 
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Od dnes je z RX sporak. LPG montovane v Hlohovci. Cestou domov som pri jazde na plyn nebadal absolutne ziadny rozdiel oproti benzinu. Teda jeden rozdiel tu bol, a dost velky - ked som platil za tankovanie
. Blizsie poreferujem, ked na tom co-to najazdim.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Aky lpg tam mas? nadrz v litroch, vyrobca a tak
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Dik za privitanie
. Mam tam Elpigaz + JLM domazavanie sediel ventilov, tankovanie tam, kde aj benzin (ziadne diery v narazniku a pod.). Nadrz 84L
namiesto rezervy. Robili to v MP Gas Hlohovec.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- Gabriel Nagy
- Vševed
vuaaaaau... aj ja chcem taku nadrz...kolko sa ti podarilo do nej max natlacit? ja mam 45lit a ked uz mi pipe, ze som empty, tak natankujem kym sa da a max 33-35litrov... co je dost malo, no nechcel som minat miesto v kufri... Co ti vraveli ohladne toho domazavania? Mne mechanik tvrdil, ze kym si menim olej tak casto, ako si ho menim, ze je to zbytocne tam davat a "zasierat" to tym... Ale pocul som uz aj ine teorie...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Bebo kolko Ta to stalo, ak to nie je tajne?

Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Tankoval som ked este nic nepipalo (ale uz svietilo na cerveno) a voslo tam nieco cez 67 litrov. Bracho ma v Previi tiez 45L nadrz a da tam max 36 litrov, cize v podstate to iste co aj ty. Co sa tyka toho domazavania, na japonske a korejske auta to davaju (+ do Fordov). Nepytal som sa, ci je to nevyhnutne, aj tak by som to tam chcel. Myslel som, ze sa tam zmesti max 60L nadrz, takze ten objem prekvapil (prijemne) aj mna. A do kufra by som v ziadnom pripade nadrz nedaval ani ja. Po 2000km mam ist na kontrolu a pripadne doladenie, dufam, ze vsetko bude fungovat ako ma.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Tajne to rozhodne nie je
. Montaz aj s poplatkami pre zapis do TP 1630 eurobrmbolcov. Mam 6valec a islo to ako individualna prestavba, preto je ta cena trochu vyssia. Pri mojom rocnom najazde predpokladana navratnost 10 - 12 mesiacov.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- Gabriel Nagy
- Vševed
to styma japonskyma a korejskyma autama som aj ja pocul, ze treba... aj servisak to pocul a aj spomenul, ja som to tam tiez chcel, no vyjadril sa tak, ze nieje to problem to tam dat, ale on by to zbytocne "nespinil" tym.... ten motor. Musim poprestudovat fora, ze ako to naozaj teraz je a ake maju ludia skusenosti stym... 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
no fajne Bebo, sa to tu normalne rozbehlo s tymi LPG.. keby som jazdil viac tak by ste ma mozno ukecali
ale tiez ma napadla taka hriesna myslienka, ze ked pridu deti tak ci nie je lepsie investovat 1500-2000€ do LPG v Lexe ako kupovat dalsie auto resp vymenit za nejaky yaris, rollku a pod za 4-5tis.. Nic proti tym autam, ale ked si clovek raz zvykne na to co ponuka Lexus, tazko sa ide do horsieho 
edit: Kukam ten MP Gas a vyzera to byt celkom schopna firma. Ked budem viacej jazdit tak porozmyslam, aktualne mi tam vychadza navratnost asi 50 mesiacov
edit: Kukam ten MP Gas a vyzera to byt celkom schopna firma. Ked budem viacej jazdit tak porozmyslam, aktualne mi tam vychadza navratnost asi 50 mesiacov
Ked sa mi posrala Previa vedel som, ze dalsie auto jedine s benzinovym motorom a co najrychlejsou prerabkou na lpg. Akurat som nevedel kde to dam spravit - po precitani XY recenzii a roznych for padla volba jednoznacne na MP Gas. A myslim, ze som spravil dobre. Pri navratnosti 50 mesiacovspider207 napísal:Kukam ten MP Gas a vyzera to byt celkom schopna firma. Ked budem viacej jazdit tak porozmyslam, aktualne mi tam vychadza navratnost asi 50 mesiacov
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných