TOYOTA TEAM SLOVAKIA Meeting 2006
Moderátor: Elvis
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
Čítal som "chat room" a chcel by som vám niečo navrhnúť
v živote som na ničom podobnom nebol takže ak to budete čítať a bude sa vám to zdať blbosť tak je to možno preto
čo tak vyhlásiť najkrajšie auto zrazu?každý oficiálny účastník by dostal k dispozícii dva hlasy,jedným by hlasoval vo svojej kategórii (corolla,carina atd) a druhým za najkrajšie auto zrazu bez rozdielu kategórie?
víťaz by mal na TTS stránke v galérii najviac fotiek za odmenu
stačil by jeden papier a pero(pre každého) a človek čo to zráta
BLBOSŤ
čo sa týka TV,
možno by som vedel vybaviť reportáž z akcie do auto-bliku čo ide na JOJ-ke ak sa do leta nič nezmení
samozrejme 
ak by to bolo možné určite by som si poobzeral nové TOY - predajca a nejaké predvádzačky(nová RAV-ka
napr.)
niekto písal že by sa dalo ísť na obed hore na babu prípadne do PK ako kolóna - som za
apropo,na opekačku k Dunaju taktiež
tam by sa tá RAV-ka aj dobre testovala,že???
v živote som na ničom podobnom nebol takže ak to budete čítať a bude sa vám to zdať blbosť tak je to možno preto
čo tak vyhlásiť najkrajšie auto zrazu?každý oficiálny účastník by dostal k dispozícii dva hlasy,jedným by hlasoval vo svojej kategórii (corolla,carina atd) a druhým za najkrajšie auto zrazu bez rozdielu kategórie?
víťaz by mal na TTS stránke v galérii najviac fotiek za odmenu
stačil by jeden papier a pero(pre každého) a človek čo to zráta
BLBOSŤ
čo sa týka TV,
možno by som vedel vybaviť reportáž z akcie do auto-bliku čo ide na JOJ-ke ak sa do leta nič nezmení
ak by to bolo možné určite by som si poobzeral nové TOY - predajca a nejaké predvádzačky(nová RAV-ka
niekto písal že by sa dalo ísť na obed hore na babu prípadne do PK ako kolóna - som za
apropo,na opekačku k Dunaju taktiež
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Tohtorocny zraz by mal urcite vychadzat z toho minulorocneho! Myslim si, ze ten nastartoval tradiciu TTS zrazov velmi dobre (samozrejme az na to pocasie, co ale organizatori ovplyvnit nemozu).
Urcite by sa malo postupovat po poriadku. Naplanovat urcity program: od parkovania aut, cez discipliny (CS - pocitame s Tebou pri stavbe trate! Vlani si to slubil!), ktore sa tam budu jazdit, po rozne sprievodne akcie. Vsetko si treba naplanovat a urcit aspon priblizny casovy harmonogram, ktory sa aj tak neda dodrzat, ale aby v tom bol poriadok.
Vlanajsi zraz bol tak trochu chaoticky, ale ucili sme sa na vlastnych skusenostiach. Treba sa vyhnut chaosu so zapisovanim ucastnikov roznych disciplin, chaosom s vyhlasovanim vysledkov, ... - proste bezne veci, ktore by mali mat organizatori zmaknute
Viem, ze sa to lahsie hovori a tazsie robi, ale vsetci sa snad posnazime, aby ten nas nastavajuci zraz bol dobry!
Urcite by sa malo postupovat po poriadku. Naplanovat urcity program: od parkovania aut, cez discipliny (CS - pocitame s Tebou pri stavbe trate! Vlani si to slubil!), ktore sa tam budu jazdit, po rozne sprievodne akcie. Vsetko si treba naplanovat a urcit aspon priblizny casovy harmonogram, ktory sa aj tak neda dodrzat, ale aby v tom bol poriadok.
Vlanajsi zraz bol tak trochu chaoticky, ale ucili sme sa na vlastnych skusenostiach. Treba sa vyhnut chaosu so zapisovanim ucastnikov roznych disciplin, chaosom s vyhlasovanim vysledkov, ... - proste bezne veci, ktore by mali mat organizatori zmaknute
Viem, ze sa to lahsie hovori a tazsie robi, ale vsetci sa snad posnazime, aby ten nas nastavajuci zraz bol dobry!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
nik sa ale nevyjadruje k mimovym nazorom a ja som ZA tu sutaz a mimo vobec to neni blbost je to nahodou celkom fajn!
a tie testy su zboznym zelanim ale dealeri nas budu mat v p* takze snivajme dalej. nezeby som ich k zivotu potreboval, to zase nie
a tie testy su zboznym zelanim ale dealeri nas budu mat v p* takze snivajme dalej. nezeby som ich k zivotu potreboval, to zase nie
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- fajry
- administrátor
sutaz o najkrajsiu karu zrazu sa urcite oplati robit - no nie v kategoriach. Bude tam kopa coroll, celic a par avensisov, ...
Ja s predsednictvom TTS sa musime snazit cez webstranku, bannery a reklamu pritiahnut predajcov Toyot, najma co sa urciteho sponzoringu tyka. Nech dam daju urcite propagacne materialy, pripadne zlavu na servis + nejake predvadzacie vozidla, ... Nic extra, ale aspon nieco - na zaciatok.
Ja s predsednictvom TTS sa musime snazit cez webstranku, bannery a reklamu pritiahnut predajcov Toyot, najma co sa urciteho sponzoringu tyka. Nech dam daju urcite propagacne materialy, pripadne zlavu na servis + nejake predvadzacie vozidla, ... Nic extra, ale aspon nieco - na zaciatok.
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
andy klidek, praveze SNAHA TU JE aj od predajcov, konkretne PPC team ktory nam aj minuly velmi pomohol, zvlast dakujem Janke, dufam ze aj tento rok sa na spolupraci dohodneme. Ten napad doviest predvadzacky je super, a ver tomu ze aj to uz bolo davnejsie predmetom rohovorov. takze ked pride Dano s dovolenky (ten sa furt niekde flaka
) tak sa vrhneme na to.
urcite tam budu tieto veci:
1) sutaz v zrucnosti/slalom
2) naj auto zrazu
3) spolocny obed/spanila jazda
4) predaj suvenirov s tematikou TTS
dalsie body nebudem pisat nakolko ich este nemame potvrdene
urcite tam budu tieto veci:
1) sutaz v zrucnosti/slalom
2) naj auto zrazu
3) spolocny obed/spanila jazda
4) predaj suvenirov s tematikou TTS
dalsie body nebudem pisat nakolko ich este nemame potvrdene

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
...a nebola by rovno lepšia šutaž o 3 najkrajšie, 3 najsilnejšie alebo 3 najtuningovejšie auta?? popr. ich majitelia
. Čo tak torchu erotiky romantiky večer
? behnuť pri nejake jazero prespať priňom, poopekať a rano kludny odchod lebo už vidím ako tých pár hod rýchlo ubehne
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
uz som sa doflakal
.. urcite tam bude slalom aj najauto... ale najtun urcite nie, nejedna sa o tun zraz... samozrejme ci vyhra auto v origstave alebo upravene (ak chcete tunovane) bude len na vas
.. urcite tam bude slalom aj najauto... ale najtun urcite nie, nejedna sa o tun zraz... samozrejme ci vyhra auto v origstave alebo upravene (ak chcete tunovane) bude len na vas
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- fajry
- administrátor
ta cesta byva kazdy rok taka. My vsak budeme v "depe" na Pezinskej babe - je to byvali kamenolom.tomastrnava napísal:minulý víkend som bol na biku na pezinskej babe a cesta je tam po zime strašne roztrtkaná. škoda. dúfam že to čo najskôr opravia
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných