Co sa clovek dodatocne nedozvie

všetko o tomto modeli
ferino
panic
Dátum registrácie: Utorok, 19. Júla 2005, 18:26

Co sa clovek dodatocne nedozvie

Príspevok od používateľa ferino » Streda, 4. Júna 2008, 09:14

Tak si citam madarsky web a zrazu sa dozviem, ze problemy co sme mali s Avensisom T_22 (pred facelifotvym tipom), sa niekde riesili v zaruke vymenou, pretoze to boli vyrobne vady. Ale ked som to reklamoval ja, tak v servise sa tvarili ze o tom pocuju prvy krat a ponukali mi riesenia financne "neakceptovatelne". Pritom auto bolo kupene v SR, jazdilo cely cas len do autorizaku a malo riadne vyplnenu servisku. :evil:

"Boli problemy s prednymi brzdovymi kotucmi, lebo triasli. Alebo s vrzgajucou spojkou - toto sa "liecilo" este pocas zaruky vymenou. Aj klepotanie stlpika volantu je typicka zarucna reklamacia, ktora sa riesila alebo vymenou, alebo "liecili" zadarmo dodanym povrchom z lahkej zliatiny."

Sorry ze "odborny" preklad, ale... :?

Citat: z http://totalcar.hu/tesztek/avensis1699/
"Voltak gondok az első tárcsafékekkel, mert ráztak, illetve a nyikorgó kuplungokkal – ezt még a garanciaidő alatt cserével orvosolták. A kormányoszlop kopogása is tipikus garis reklamáció volt, amit vagy cserével, vagy ingyen adott könnyűfém felnikkel gyógyítottak."

Používateľov profilový obrázok
Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Re: Co sa clovek dodatocne nedozvie

Príspevok od používateľa Csabika » Štvrtok, 5. Júna 2008, 21:04

ferino napísal:Tak si citam madarsky web a zrazu sa dozviem, ze problemy co sme mali s Avensisom T_22 (pred facelifotvym tipom), sa niekde riesili v zaruke vymenou, pretoze to boli vyrobne vady. Ale ked som to reklamoval ja, tak v servise sa tvarili ze o tom pocuju prvy krat a ponukali mi riesenia financne "neakceptovatelne". Pritom auto bolo kupene v SR, jazdilo cely cas len do autorizaku a malo riadne vyplnenu servisku. :evil:

"Boli problemy s prednymi brzdovymi kotucmi, lebo triasli. Alebo s vrzgajucou spojkou - toto sa "liecilo" este pocas zaruky vymenou. Aj klepotanie stlpika volantu je typicka zarucna reklamacia, ktora sa riesila alebo vymenou, alebo "liecili" zadarmo dodanym povrchom z lahkej zliatiny."

Sorry ze "odborny" preklad, ale... :?

Citat: z http://totalcar.hu/tesztek/avensis1699/
"Voltak gondok az első tárcsafékekkel, mert ráztak, illetve a nyikorgó kuplungokkal – ezt még a garanciaidő alatt cserével orvosolták. A kormányoszlop kopogása is tipikus garis reklamáció volt, amit vagy cserével, vagy ingyen adott könnyűfém felnikkel gyógyítottak."
Tu máš chybu, tam je napísané že klopkanie stlpika volantu liečili výmenou alebo tým že im zadarmo dali disky z ľahkej zliatiny, felni je disk a nie povrch. Čiže podľa mňa je to myslené že dostali disky ako odškodné. Ale inak dobré :)
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Piatok, 6. Júna 2008, 21:18

spravne csabika ;-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Nedeľa, 8. Júna 2008, 19:21

Ten tras a vrzgajuca spojka,resp.pedal presne sedi na moj Avensis... :(
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

ikoror
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 16. Júla 2006, 14:40

Príspevok od používateľa ikoror » Nedeľa, 8. Júna 2008, 21:07

Pridávam sa do klubu-klepotanie stĺpiku volantu... :?
Toyota Auris 1.6,2017
Kia Soul 1.6CRDi,2009
EX:Seat Ibiza 1.4i+LPG,2009
EX:Škoda Octavia 1.8T+LPG,1999
EX:Opel Vectra 2.2DTI,2002
EX:Toyota Avensis 2.0D-4D,2000
EX:Toyota Celica 2.0 4x4,1991
EX:Toyota 4Runner 2.4i,1989
EX:Peugeot 205 1.9XRD,1993

ferino
panic
Dátum registrácie: Utorok, 19. Júla 2005, 18:26

Príspevok od používateľa ferino » Pondelok, 9. Júna 2008, 09:49

Csabika napísal:
Tu máš chybu, tam je napísané že klopkanie stlpika volantu liečili výmenou alebo tým že im zadarmo dali disky z ľahkej zliatiny, felni je disk a nie povrch. Čiže podľa mňa je to myslené že dostali disky ako odškodné. Ale inak dobré :)

Uppps :oops: praca chvatna "trt" platna. Nabuduce budem radsej pomaly pozorne a na istotu ako narychlo len aby som niecim prispel. Este ze som dal aj origo citat na kontrolu. Snad ma to trocha ospravedlnuje. ;-) Vdaka Csabi.

Ostatnym sorry. :?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných